voetbalzone

PSV-belofte Zeefuik ziet wens vervuld worden met stage bij Mechelen

Erik van Dam07 dec 2010, 13:54
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2010, 13:54
Advertentie

KV Mechelen bekijkt of Genero Zeefuik (20) een versterking kan worden voor het eerste elftal. De aanvaller staat al jaren onder contract bij PSV, maar wist er nooit door te breken. Aan het eind van dit seizoen loopt zijn contract ten einde en Zeefuik sprak eerder de wens uit elders een nieuwe kans te mogen pakken. “Ik wil bij een team spelen waar mijn kwaliteiten goed tot zijn recht komen en waar ik van waarde kan zijn”, zei hij daarover. In België vindt hij die kans nu.

/

Volgens de Gazet van Antwerpen zoekt Mechelen nog naar een tweede nieuwe aanvaller, nadat het Mohamed Koné al aan wist te trekken. Vorig seizoen verkocht de club Björn Vleminckx aan NEC en afgelopen zomer liet het Aloys Nong naar Standard Luik gaan. Met Christian Benteke en Jonathan Wilmet heeft trainer Marc Brys nog maar twee echte spitsen tot zijn beschikking.

Zeefuik zou nu dus nummer drie kunnen worden. “Mijn wens was om aan te sluiten bij de selectie, maar dat is helaas niet gelukt. Voor mijn gevoel heb ik mijn best gedaan”, zei hij onlangs over de kansen die hij probeerde te pakken in Eindhoven. “Blijkbaar was dat nog niet goed genoeg. Op zich gaat het nu goed bij Jong PSV, ik pik mijn goaltjes mee. Maar er doen vaak spelers van het eerste mee, waardoor ik het meestal moet doen met invalbeurten.”

Bezig met laden …