voetbalzone

‘PSV blijft actief op transfermarkt en rondt ook deal met Man City af’

Bart Kruyt23 aug 2016, 19:15
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2016, 19:15
Advertentie

PSV versterkte zich afgelopen week al met Bart Ramselaar en Siem de Jong en haalt mogelijk nóg een extra speler naar Eindhoven. Verschillende media in Rusland en Oekraïne schrijven dat Oleksandr Zinchenko op huurbasis bij de landskampioen aan de gang zal gaan. In een reactie aan Voetbal International noemt de persafdeling van PSV dat ‘voorbarig’, maar men herhaalt wel wat er al eerder werd gezegd: “We vinden hem een interessante speler.”

/

De negentienjarige Zinchenko maakte deze transferperiode de overstap van FK Ufa naar Manchester City, maar bij de Engelse topclub hoeft hij nog niet op speelminuten te rekenen. The Citizens willen de aanvallende middenvelder annex buitenspeler graag verhuren en PSV werd deze zomer al vaker genoemd als mogelijke optie. Volgens media in Rusland en Oekraïne is de deal nu rond en gaat dit dus daadwerkelijk gebeuren.

PSV ziet Zinchenko vooral als een buitenspeler en Marcel Brands was nog op zoek naar een extra aanvaller voor op de flank. Het is nog onduidelijk of Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon bij PSV zullen gaan blijven, al ziet het daar wel naar uit. Winnie Haatrecht, de zaakwaarnemer van Jozefzoon, liet eerder deze dinsdag weten dat zijn cliënt uiterlijk vrijdag de knoop door wil hakken. Narsingh lijkt op het punt te staan om zijn contract te gaan verlengen.

Bezig met laden …