voetbalzone

PSV-coryfee wil Tyton in doel: ‘Ik ben niet zo'n voorstander van Gomes’

Erik van Dam11 jul 2013, 11:57
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2013, 11:57
Advertentie

PSV heeft al redelijk wat spelers verkocht en de kans is aanwezig dat er nog meer namen weggaan uit het Philips Stadion. In Engeland werd dinsdagavond melding gemaakt van belangstelling van Newcastle United voor Jeroen Zoet en vervolgens bevestigden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf dat. De vraag is nu hoe de groep keepers eruit gaat zien bij PSV.

/

Als de club besluit Zoet te laten gaan, zijn Przemyslaw Tyton en Nigel Bertrams als enigen over; het contract van Boy Waterman is afgelopen. Voormalig speler René van de Kerkhof vindt dat Tyton dan de nummer één onder de lat moet worden in Eindhoven en dat PSV niet Heurelho Gomes terug moet halen om te concurreren met de Pool.

Gomes was bijzonder geliefd in zijn PSV-jaren en zit nu op een dood spoor in Engeland. Van de Kerkhof vindt dat Gomes echter niet terug moet keren. “Je moet in eigen gelederen kijken. Geef Tyton een kans als Zoet weggaat. Ik ben er niet zo'n voorstander van Gomes terug te halen”, zegt de coryfee. Eerder kwam naar buiten dat Marcel Brands ook geen fan is van een rentree van Gomes; Phillip Cocu daarentegen wel.

Bezig met laden …