voetbalzone

PSV-directeur doet oproep: ‘Hopelijk een eenmalig incident. Toch?’

Peter Nusselder09 nov 2015, 11:36
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2015, 11:36
Advertentie

PSV won zondag met 3-1 van FC Utrecht en omdat de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax later op de middag in een 1-1 gelijkspel eindigde, steeg de ploeg van trainer Phillip Cocu naar de tweede plaats in de Eredivisie en werd de achterstand op de koploper uit Amsterdam verkleind tot twee punten. De supporters in het Philips Stadion waren echter niet allemaal even blij.

voetbalzone

Cocu had in zijn basiselftal een plaats ingeruimd voor aanvallende middenvelder Adam Maher en rechtsbuiten Luciano Narsingh, maar was blijkbaar niet tevreden over de twee, die na 53 minuten al gezamenlijk naar de kant werden gehaald. Het duo werd vervangen door Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro en werd op een fluitconcert getrakteerd door een deel van de eigen aanhang.

Algemeen directeur Toon Gerbrands is niet te spreken over het gedrag van die fans en doet daags na de wedstrijd een oproep: “Keiharde kritiek hoort soms bij topsport. Uitfluiten eigen spelers is niet het juiste middel. Hopelijk een eenmalig incident. Toch?”, twittert de beleidsbepaler. Cocu liet na de overwinning op Utrecht ook al weten niet gecharmeerd te zijn van de reactie van het publiek op de dubbele wissel.

Bezig met laden …