voetbalzone

PSV-doelwit Mignolet: 'Ik wil niet elders derde doelman zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk05 mei 2010, 09:45
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2010, 09:45
Advertentie

Simon Mignolet wil na dit seizoen Sint-Truiden verlaten, maar stelt wel bepaalde eisen aan zijn nieuwe werkgever. De 21-jarige doelman, speler van België onder 21, wil niet dat zijn ontwikkeling stagneert. "Het plaatje moet voor mij gewoon kloppen, sportief, sociaal en financieel", benadrukt de talentvolle Belg.

/

"Ik ga zeker niet naar een andere club om daar derde keeper te zijn", vertelt Mignolet woensdag in Het Laatste Nieuws. "België of buitenland? Dat maakt niet uit. Ik heb ook geen voorkeur voor een of andere competitie, anders sluit ik meteen clubs uit en dat wil ik vermijden." Naast PSV worden ook clubs als Anderlecht en Sunderland genoemd. Mignolet heeft nog een doorlopende verbintenis.

Mignolet kan verder nog niet veel zeggen over zijn toekomst. "Er zijn wel enkele pistes, maar ook Sint-Truiden speelt een grote rol in wat er gaat gebeuren. Als het kampioenschap gedaan is, zal ik snel duidelijkheid krijgen. Dat wil ik ook, zodat ik me kan focussen en voorbereiden. Ik wil niet zomaar ergens gedropt worden midden augustus. Ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik een stap hogerop wil zetten."

Bezig met laden …