voetbalzone

PSV-doelwit van Manchester United in opspraak na voorstel aan vrouw

Matthijs van Laar19 mrt 2015, 09:55
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 2015, 09:55
Advertentie
voetbalzone

Andreas Pereira heeft zich in de nesten gewerkt. Het jonge talent van Manchester United, dat in 2012 overstapte van PSV, zou een negentienjarige vrouw een kleine 15.000 euro hebben geboden om seks met hem en een vriend te hebben. De Braziliaanse Belg, zelf ook negentien jaar, zou de vrouw hebben benaderd tijdens het Kerstgala van de club.

Kelly McKinney, zoals de vrouw heet, ging daar niet op in, maar is nu wel naar de tabloids gestapt. Ze claimt dat zij en een goede vriendin een gezellige avond hadden met Pereira en Patrick McNair, die eveneens deel uitmaakt van de selectie van Louis van Gaal. Nadat het feest voorbij was, zou Pereira de vrouw via een tekstbericht hebben gevraagd of zij in was voor een trio. McNair zou daar overigens niet van op de hoogte zijn geweest.

McKinney weigerde, waarna de speler aanbood haar zo'n 15.000 euro te betalen als zij alsnog toe zou zeggen. "Ik viel bijna van mijn stoel", zegt de vrouw in de Daily Mirror. "Wie doet nou zoiets?" Zaakwaarnemer Leo Scheinkman heeft het voorval inmiddels afgedaan als een jeugdzonde. "Hij is jong en single en mag seks hebben met wie hij dat wil. Ik zie niet in waarom hij zijn excuses zou moeten maken."

Onlangs werd bekend dat PSV een poging heeft ondernomen om de jongeling terug te halen naar Eindhoven. Pereira zou daar wel open voor staan, aangezien hij in Engeland voorlopig vooral genoegen moet nemen met een reserverol. Afgelopen weekend, in het duel met Tottenham Hotspur, liet Van Gaal hem echter als invaller opdraven.

Bezig met laden …