voetbalzone

'PSV doet nog ultieme poging voor Ramselaar'

Bart Kruyt16 aug 2016, 15:55
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2016, 15:55
Advertentie

PSV doet nog een ultieme poging om Bart Ramselaar binnen te halen. Technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren zei eerder deze dinsdag nog dat de vraagprijs van FC Utrecht niet reëel was en noemde Ramselaar een ‘gepasseerd station’, maar bronnen binnen Utrecht hebben het Eindhovens Dagblad laten weten dat de clubs binnenkort nog een keer om tafel gaan.

/

Utrecht vraagt naar verluidt minimaal zeven miljoen euro voor Ramselaar, terwijl PSV de helft van dat bedrag zou willen betalen, plus een bonusconstructie. Vraag en aanbod liggen dus ver uit elkaar, maar PSV lijkt nu toch bereid om wat dieper in de buidel te tasten voor Ramselaar. Beweerd wordt dat PSV hoopt dat Utrecht genoegen zal nemen met een transferbedrag van rond de vijf miljoen euro, plus een aantal bonussen.

De twintigjarige Ramselaar brak vorig seizoen door op het middenveld bij FC Utrecht en miste niet één wedstrijd onder Erik ten Hag. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 en noemde PSV onlangs zelf ‘een mooie vervolgstap’. De middenvelder weet dat hij bij PSV niet alles zal spelen, maar weet ook dat Davy Pröpper en Andrés Guardado wel eens aan hun laatste jaar in Eindhoven bezig zouden kunnen zijn.

Bezig met laden …