voetbalzone

PSV doet ook begeerde verdediger contractvoorstel van één seizoen

Daniel Cabot Kerkdijk18 aug 2016, 07:15
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2016, 07:15
Advertentie

In navolging van Luciano Narsingh heeft ook Jetro Willems een aanbieding op zak van PSV, zo meldt De Telegraaf donderdag. De 22-jarige verdediger kan zijn aflopende verbintenis met de Eindhovense club eveneens met éen seizoen verlengen.

/

Willems maakte een paar maanden geleden zijn rentree in de hoofdmacht van PSV, na een lange periode van blessureleed. De linkerverdediger gaf toen al aan dat een eventuele contractverlenging niet aan de orde was, ook al loopt de contractuele samenwerking in de zomer van 2017 ten einde. In de voorbije weken maakte Willems duidelijk dat hij aanbiedingen uit diverse buitenlandse competities heeft ontvangen.

Mocht een transfer van Willems in het restant van de zomerse transfermarkt uitblijven, dan heeft PSV in ieder geval ingespeeld op de situatie. Het lijkt er volgens het dagblad hoe dan ook op dat de verdediger pas na de transferdeadline over de deal van de club wil nadenken, in tegenstelling tot Narsingh. De aanvaller voelt er veel voor om spoedig zijn handtekening onder de overeenkomst tot 30 juni 2018 te zetten.

Bezig met laden …