voetbalzone

‘PSV eist garanties in ruil voor nieuwe verbintenis voor assistkoning’

Peter Nusselder13 mei 2015, 12:46
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2015, 12:46
Advertentie

PSV laat Memphis Depay naar Manchester United vertrekken, de kans bestaat dat aanvoerder Georginio Wijnaldum eveneens uit Eindhoven vertrekt en het is ook nog de vraag of Jetro Willems blijft. Er ligt een nieuw contract klaar voor de linksback, maar PSV verbindt daar wel voorwaarden aan.

voetbalzone

Willems, die dit seizoen met zijn corners, vrije trappen en voorzetten de meeste assists voor zijn rekening nam bij de landskampioen, ligt momenteel nog tot medio 2017 vast in het Philips Stadion en de clubleiding hoopt dat de 21-jarige vleugelverdediger bereid is om een nieuwe, verbeterde verbintenis te ondertekenen die loopt tot en met de zomer van 2019.

Daar staat dan echter wel wat tegenover, meldt Voetbal International: PSV eist dan garanties van Willems en stelt als voorwaarde dat de vijftienvoudig Oranje-international in ieder geval komend seizoen nog tot de selectie van trainer Phillip Cocu behoort. Willems werd in 2011 overgenomen van Sparta Rotterdam en speelde inmiddels ruim honderd competitiewedstrijden voor PSV.

Bezig met laden …