voetbalzone

‘PSV en FC Twente willen Duits jeugdinternational uit München’

Thijs Post06 jun 2014, 20:53
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2014, 20:53
Advertentie

Ricardo Moniz tekende woensdag een tweejarig contract bij 1860 München. Hét grote talent van de tweede club uit München is Julian Weigl, maar het is nog maar de vraag of de achttienjarige middenvelder ook komend seizoen nog in Zuid-Duitsland actief is. Weigl wordt in de Duitse media in verband gebracht met tal van andere clubs en daar zitten ook twee Nederlandse verenigingen bij.

voetbalzone

Werder Bremen, VfL Wolfsburg, Bayer Leverkusen en Napoli worden genoemd, maar ook de namen van PSV en FC Twente worden genoemd in de Duitse media. Naar verluidt wil 1860 München minimaal vijf miljoen euro hebben voor de international van Duitsland Onder-19. Geen van de geïnteresseerde clubs is vooralsnog bereid om dat te betalen.

Weigl heeft bij 1860 München nog een verbintenis tot medio 2017. Eigenlijk wil de club van Moniz de jeugdinternational nog een topseizoen laten draaien in de 2. Bundesliga, zodat hij in de zomer van 2015 echt voor de hoofdprijs verkocht kan worden. Afgelopen seizoen kwam Weigl tot veertien optredens op het tweede niveau van Duitsland.

Bezig met laden …