voetbalzone

‘PSV, Feyenoord en PSG kunnen begeerde middenvelder vergeten’

Daniel Cabot Kerkdijk30 apr 2015, 00:10
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2015, 00:10
Advertentie
voetbalzone

Het lijkt erop dat Andreas Pereira uiteindelijk niet bij Manchester United vertrekt. Diverse media in Engeland schrijven donderdag dat de negentienjarige middenvelder ervoor heeft gekozen om geïnteresseerde clubs af te wijzen en alsnog langer op Old Trafford te blijven.

Pereira speelde tot de B-jeugd in de opleiding van PSV en koos in november 2011 voor een overstap naar Manchester United. De middenvelder, een Braziliaanse Belg, maakte eerder dit seizoen zijn officiële debuut in de hoofdmacht in het fameuze bekerduel met Milton Keynes Dons (4-0 nederlaag), maar kwam verder slechts een kwartier binnen de lijnen in het Premier League-duel met Tottenham Hotspur (3-0 winst). Dat zorgde ervoor dat de tiener hevig twijfelde aan zijn continuïteit bij de Old Trafford-club.

PSV sprak enkele malen met vader Marcos Pereira over een eventuele terugkeer naar Eindhoven en ook Feyenoord nam contact op met zijn naaste omgeving. Paris Saint-Germain was zelfs bereid om zijn salaris in Manchester te verdubbelen, maar de meest recente berichten lijken erop te wijzen dat de drie clubs een streep door zijn naam moeten zetten. Pereira ging weliswaar niet akkoord met het initiële voorstel, maar de laatste offerte kan hem uiteindelijk wel bekoren. De verwachting is dat Manchester United na het seizoen met witte rook komt.

Bezig met laden …