voetbalzone

PSV grijpt mis: ‘Nederland is geen stap vooruit’

Daniel Cabot Kerkdijk15 aug 2013, 21:11
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2013, 21:11
Advertentie
/

PSV wil voor het sluiten van de markt nog een verdediger vastleggen, maar hoeft niet te rekenen op de komst van Fabian Schär. De Telegraaf meldt dat FC Basel zijn basisspeler niet wil verkopen en zelf ziet de 21-jarige Zwitser een transfer naar Eindhoven ook niet als een positieverbetering.

Basel nam al afscheid van Aleksandar Dragovic en voelt er dan ook niets voor om ook te breken met Schär, die nog tot medio 2015 onder contract staat bij RotBlau. “Basel wil met Schär de Champions League halen en hij wil zelf ook nog graag een jaar in Zwitserland blijven om volgend jaar de stap te maken naar een van de grote vier competities. Op dit moment is Nederland geen stap vooruit ten opzichte van Basel”, claimt het management van de mandekker.

Schär, die één interland achter zijn naam heeft staan, is in Eindhoven in beeld sinds het vertrek van Marcelo naar Hannover 96. PSV ontving 2,75 miljoen euro voor de Braziliaan en technisch manager Marcel Brands zei donderdag nog geen haast te hebben met het vinden van een vervanger. “We hebben nog even de tijd”, sprak Brands.

Bezig met laden …