voetbalzone

PSV heeft belangrijke les geleerd: ‘Laten we nu dus maar niets zeggen’

Erik van Dam27 jan 2014, 10:11
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2014, 10:11
Advertentie

PSV won zaterdagavond met 1-0 van AZ door een heel vroeg doelpunt van Jetro Willems. De linkervleugelverdediger schoot raak in de hoek na een intensieve aanval van PSV en bezorgde de club daarmee uiteindelijk ook de zege. Hij zegt dat zijn teamgenoten en hij het in de tweede seizoenshelft wedstrijd voor wedstrijd aankijken en niet teveel met de ranglijst bezig zijn.

voetbalzone

“Vorig jaar stonden we in de winterstop bovenaan en verloren we vervolgens ook de eerste wedstrijd. Toen zeiden we allemaal: maakt niet uit, het komt wel goed, we worden wel kampioen. Maar uiteindelijk kwamen we niet verder dan de tweede plek. Laten we nu dus maar niets zeggen. We zien na 34 wedstrijden wel waar we staan”, zegt Willems realistisch in De Limburger.

PSV is inmiddels weg geklommen uit het ‘rechterrijtje’ en staat zesde. De achterstand op koploper Ajax bedraagt veertien punten, maar sc Heerenveen ligt al wel binnen handbereik: de Friezen staan maar een punt voor op PSV. De komende twee weken speelt het team van Phillip Cocu uitwedstrijden tegen RKC Waalwijk en SC Cambuur.

Bezig met laden …