voetbalzone

PSV heeft nog geen beslissing genomen: 'Gaan niet over een nacht ijs'

Bart Kruyt23 jan 2015, 13:36
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2015, 13:36
Advertentie

PSV heeft nog niet besloten of het de transfermarkt op zal gaan in de zoektocht naar een opvolger voor Florian Jozefzoon. De aanvaller mist het restant van dit seizoen wegens een zware knieblessure en donderdag is er spoedoverleg gevoerd over wat nu te doen. PSV heeft tot maandag 2 februari de tijd om een eventuele vervanger te kopen of huren.

voetbalzone

Het staat nog niet vast dat dit zal gaan gebeuren. "We hebben daar intern nog overleg over", zegt Cocu tegen het Eindhovens Dagblad. "We kijken welk type speler we willen, hoe lang en welke mogelijkheden we zelf hebben. We gaan niet over een nacht ijs. Ook kijken we naar het vorig jaar uitgezette beleid om meer jeugdspelers bij het eerste elftal te betrekken."

De 23-jarige Jozefzoon kreeg in de wedstrijd tegen Vitesse vlak voor tijd een tik op zijn knie en moet daaraan worden geopereerd. Uit een MRI-scan is gebleken dat Jozefzoon een dusdanige beschadiging aan zijn voorste kruisband heeft dat hij naar verwachting zes tot negen maanden uit de roulatie zijn.

Bezig met laden …