voetbalzone

PSV hoopt op korte termijn op contractnieuws: ‘Het loopt zoals gepland’

Peter Nusselder11 feb 2015, 08:48
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2015, 08:48
Advertentie

PSV slaagde er deze week al in om rechtsback Santiago Arias langer aan zich te binden en hoopt dat ook zijn collega op de linkerflank op korte termijn een nieuw contract zal ondertekenen. Jetro Willems, in 2011 overgekomen van Sparta Rotterdam, ligt momenteel nog vast tot medio 2017.

voetbalzone

Willems heeft dit seizoen als vleugelverdediger al acht assists achter zijn naam staan, is een onbetwiste basisspeler in het team van trainer Phillip Cocu en speelde inmiddels dertien keer voor het Nederlands elftal. De clubleiding van de Eindhovenaren heeft al een eerste gesprek met Willems’ zaakwaarnemer John Veldman over een verlenging van de verbintenis achter de rug.

“Het verloopt zoals gepland”, laat de belangenbehartiger van de twintigjarige linksback weten. Het is de bedoeling dat er binnen enkele weken een tweede afspraak met Veldman wordt ingepland. PSV moet ook bepalen wat er gaat gebeuren met Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh en met de gehuurde Karim Rekik (Manchester City) en Andrés Guardado (Valencia).

Bezig met laden …