Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV hoopt verdediger van 20 miljoen euro binnen te kunnen halen

Laatste update:

PSV beschouwt Sepp van den Berg als een zeer interessante optie rechts centraal achterin, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Eindhovenaren hopen de 22-jarige verdediger weg te halen bij Liverpool, maar voorlopig is de vraagprijs van the Reds daarvoor te hoog.

Van den Berg kende een uitstekend seizoen op huurbasis bij FSV Mainz 05, maar lijkt niet op een serieuze kans te hoeven rekenen bij Liverpool, ook niet na de komst van landgenoot Arne Slot als opvolger van manager Jürgen Klopp. Van den Berg ligt tot medio 2026 vast op Anfield.

Een maand geleden sprak Van den Berg met De Telegraaf openlijk over een vertrek bij Liverpool. The Reds zouden mikken op een bedrag van liefst 20 miljoen euro voor Van den Berg, die dat prijskaartje zelf te gortig vindt.

Bij PSV gaat André Ramalho zeer waarschijnlijk transfervrij vertrekken. De club was al niet breed bezet op de positie rechts centraal achterin en maakt dus topprioriteit van die plek in het elftal.

Voor de Eindhovenaren is Van den Berg de ideale kandidaat. De verdediger heeft met zijn 1,92 meter voldoende lengte en beschikt bovendien over snelheid, waardoor hij met ruimte in de rug kan spelen. Daarnaast is hij comfortabel aan de bal.

PSV lijkt een lange adem nodig te hebben indien het uiteindelijk vol voor Van den Berg wil gaan. De Eindhovenaren zullen in geen geval een bedrag van twintig miljoen euro kunnen overmaken aan Liverpool.

Voetbal International wijst op de transfer van Jerdy Schouten, die een jaar geleden van Bologna overkwam naar PSV. De Italianen hadden aanvankelijk een veel hoger bedrag in hun hoofd dan PSV uiteindelijk betaalde voor de middenvelder.

PSV kon dankzij de houding van Schouten en zijn zaakwaarnemer Frank Schouten (geen familie), die keer op keer aangaven aan Bologna dat alleen Nederland een optie was voor hen, profiteren van een gereduceerd tarief. Frank Schouten is ook de zaakwaarnemer van Van den Berg.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

20 miljoen? De helft vind ik al heel veel geld..

1 juli 2024 om 20:33
0

Voor een speler die in twee jaar tijd een matig jaar in de 2. BL en een aardig jaar in de BL heeft gehad en verder nog helemaal niets heeft laten zien belachelijk veel geld!

2 juli 2024 om 00:03
0

Hij zal nooit naar psv komen prijs te hoog. Maar huren kan ook geen kwaad. En later te kopen meschien.

Interessante keuze! Maar is hij niet een aantal keer lang geblesseerd geweest?

Tja, beschouw het niet als realistisch, maar we gaan het meemaken. Moet ook zeggen dat ik geen enkele wedstrijd van hem heb gezien. Iemand die er iets over kan zeggen?

1 juli 2024 om 20:36
0

Als Rik Elferink er iets over meldt is het vaak wel serieus. Wellicht een jaartje huren en daarna optie tot koop? Ligt nu nog maar 2 jaartjes vast.

1 juli 2024 om 20:59
0

Waarom zouden ze hem met maar 2 contractjaren verhuren. Ja bij Barca doen ze dat omdat de financiën anders niet rond komen.

1 juli 2024 om 22:53
0

Heel snel. Ziet er wat gek uit voor zn lengte. Beetje a la Gakpo. Heeft in het Championship als rechter wingback een heel.sterk seizoen gedraaid. Was bij Schalke de beste verdediger. Maar deelde wel mee in de malaise van de club. Bij Mainz was hij heel degelijk. Heeft wel meer in een 5 verdedigings systeem gespeeld dus ben benieuwd hoe hij het bij PSV zou doen. Maar ik zou dit persoonlijk echt een Schouten level aankoop vinden. Deze jongen heeft enorm veel potentie.

Psv heeft een aantal mooie deals gesloten laatste jaar. Hoop dat dit de volgende is in het rijtje! Absoluut een versterking

2 juli 2024 om 09:57
0

Toen ajax hem een jaar geleden wou was het 3x niks kan ik mij nog herinneren 😅😂

2 juli 2024 om 10:25
0

Zo gaan die dingen, (potentiele) aankopen van concurrenten afbranden, en zodra de speler in verband gebracht word met hun eigen club is het een aanwinst. Gebeurd over en weer.

Waan van de dag zullen we maar zeggen!

Goede voetballer. Kan zich in Eindhoven goed ontwikkelen onder Bosz. Groot, snel en nog erg jong. 20 miljoen is natuurlijk veel te veel. Maar laat dat maar aan Stewart over.

1 juli 2024 om 20:49
0

Ja is hij wel snel? Ik vind dat namelijk één van de belangrijkste secundaire kwaliteiten voor PSV in de zoektocht naar een nieuwe CV. Onder Bosz staan de verdedigers zo hoog dat er echt een snelle jongen naast Boscagli moet omdat die ook al traag is en daarmee ging PSV afgelopen seizoen een paar keer de boot in met een trage Ramalho ernaast.

Ik ken zijn naam natuurlijk wel, maar heb echt nog nooit een wedstrijd van hem gezien namelijk.

1 juli 2024 om 22:51
0

Absoluut. In zijn eerste jaar bij Liverpool werd hij verhuurd in het Championship en stond hij op de rechter wingback positie bij Preston. Voor zijn lengte is hij echt verrassend snel. En ook vrij sterk aan de bal

Toch mooi hoe een speler een paar jaar geleden 2 miljoen kostte en zonder veel te presteren 20 miljoen moet kosten.

In ieder geval al mooi te lezen dat PSV aan naar een verdediger aan het zoeken is!
Beter eindigt het niet weer met een huur speler als Bella Kotchap!

1 juli 2024 om 21:03
0

Heeft BK uberhaupt wel een wedstrijd voor PSV gespeeld dan? Ik volg PSV verder niet zo maar die gozer is in zijn periode in Eindhoven toch alleen maar geblesseerd geweest?

20 miljoen is inderdaad te gortig maar na een sterk jaar in de Bundesliga waarin hij zich echt heeft laten zien is een bedrag tussen 10 en 15 niet gek. Er zijn niet zo gek veel centrale verdedigers die zijn lengte hebben gecombineerd met zijn snelheid en zijn timing bij kopduels. Aan de bal is hij niet bijzonder om eerlijk te zijn vooral zijn passing vooruit is ronduit matig maar al in al is dit voor PSV iemand waarop je kan voortborduren en winst op gaat maken.

Wel grappig dat toen Ajax hem wou Ajax werd uitgelachen dat die te slecht was en nu psv hem wilt is die opeens interessant en een goede speler

1 juli 2024 om 20:56
0

Maak je er dan zelf van of wie zei dat dan? Waren dat ook dezelfde mensen als die nu wat anders zeggen?

1 juli 2024 om 21:05
0

Als ie komt weten we snel genoeg of Ajax destijds terecht uitgelachen is. Maar ben je niet in de war? Ik bedoel Ajax is wel vaker uitgelachen afgelopen seizoen immers.

1 juli 2024 om 23:24
0

Gelukkig is Ajax ook wel gelukkig geweest qua transfers de afgelopen jaren… Maar goed, zo’n jonge speler die de nodige ervaring op heeft gedaan lijkt me gewoon altijd een uitstekende aankoop. Al is 20 miljoen wel echt veel te veel.

Kun je mooi betrekken in een mogelijke deal van Bakayoko

1 juli 2024 om 21:02
0

Weet niet of Liverpool daar nou voor gaat na dit EK

2 juli 2024 om 09:59
0

Ik had het niet gedaan in ieder geval.. bakayoko was in de eredivisie ook te vaak onzichtbaar. Hij geeft me anthony vibes nog lang niet klaar voor de prem

Had PSV een paar jaar terug toen hij nog voor PEC speelde niet al belangstelling? Of vergis ik me nu?

1 juli 2024 om 22:01
0

Volgens mij was er toen idd ook intresse.

Interessant. Ik ken de speler niet echt maar als hij het goed doet in de Bundesliga zal hij vast een aardig potje kunnen voetballen en die interesse is er natuurlijk ook niet zomaar. Hoop wel dat we nu geen gebruik hoeven maken van vage constructies met vreemde clausules.

Eindelijk een serieuze investering in de verdediging.

Heeft nog niets laten zien. Je kunt hem ophalen voor 2-5 miljoen euro. Is dus gewoon haalbaar voor psv.

Schouten wilde vooral naar Nederland omdat hij dan in beeld zou komen voor het Nederlands elftal. Diep triest, maar in het buitenland worden spelers onvoldoende op waarde geschat. Het heeft hem geen windeieren gelegd. Ik denk dat voor vd Berg dit argument niet opgaat, gezien alle goede spelers voor de verdedigende posities in het Nederlands elftal. Ik ben daarom benieuwd of het lukt.

Lol. 20 miljoen voor Sepp, kom op zeg.
Hij is toch ook niet homegrown? Verder een leuke CV, maar niets bijzonders.

Zou het apart vinden als ze dat krijgen voor 'm

Das wel heel veel geld voor een speler die nog niet zoveel heeft laten zien. Bij Mainz redelijk gedaan, maar vind hem van hetzelfde niveau als Schuurs. Soms goede wedstrijden, maar soms ook hele matige.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren