voetbalzone

PSV hoort niets van Fulham en houdt rekening met terugkeer Manolev

Daniel Cabot Kerkdijk13 mei 2013, 22:51
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2013, 22:51
Advertentie
/

Stanislav Manolev keert in de zomer waarschijnlijk terug bij PSV. De Eindhovenaren stuurden de Bulgaar in de winter op huurbasis naar Fulham in de hoop dat die club gebruik zou maken van de optie tot koop die het in het contract van Manolev bedong. De Londenaren hebben echter nog niets laten weten en de tijd dringt: voor 22 mei moet Fulham bepalen of het door wil met Manolev.

De 29-voudig international heeft echter niet veel indruk gemaakt op Martin Jol en consorten. Manolev kwam pas in vijf wedstrijden in de Premier League in actie en de kans lijkt dan ook klein dat the Cottagers PSV én Manolev zullen verblijden door het huurcontract om te zetten in een vaste verbintenis. De verdediger gaf in een eerder stadium aan graag bij Fulham te willen blijven. “Ik geniet er echt van en dit is de beste competitie van de wereld, dus natuurlijk zou ik graag blijven”, zei Manolev in de Evening Chronicle.

Vooralsnog lijkt Manolev, die na dit seizoen nog één jaar vastligt in het Philips Stadion, echter gewoon terug te keren bij de runner-up van de Eredivisie en dat geldt ook voor Abel Tamata, schrijft het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige linksachter werd dit seizoen verhuurd aan Roda JC Kerkrade en hij speelde er in 22 competitiewedstrijden mee. Tamata, die bij PSV nog een contract heeft tot medio 2015, keert bij voldoende perspectief terug in de selectie van zijn eigenlijke werkgever.

Bezig met laden …