voetbalzone

PSV informeert in Eredivisie naar verdediger; El Ghazi gebeld door Besiktas

Bart DHanis28 jul 2023, 18:21
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:06
Advertentie

Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad heeft een update gegeven over de stand van zaken bij de Eindhovense club. Deze transferperiode raakte de club smaakmaker Xavi Simons kwijt en werden Noa Lang en Ricardo Pepi al aan de selectie toegevoegd. PSV is echter op zoek naar meer versterkingen en er zou ook interesse zijn voor Anwar El Ghazi.

Het is volgens Elfrink niet raar dat PSV de selectie nog niet volledig compleet heeft. “Doorgaans zet de club lang in op een droomkandidaat, alvorens echt door te schakelen", schrijft hij in het regionale dagblad. De club van trainer Peter Bosz is op zoek naar verdedigende versterkingen en liep eerder Thomas Beelen mis. Hij transfereerde van PEC Zwolle naar Feyenoord. “Er is ook geïnformeerd naar Xavier Mbuyamba van FC Volendam, die nu naar Sampdoria kan. PSV heeft op hem geen bieding uitgebracht, voor de goede orde.”

Eerder op vrijdag meldde FC Update-journalist Mounir Boualin dat PSV serieuze gesprekken voert over de komst van Jerdy Schouten. Dat gerucht werd door Elfrink echter naar de prullenmand verwezen. Volgens de PSV-watcher staat de middenvelder van Bologna wel op de lijst van directeur voetbalzaken Earnest Stewart, maar is er van serieuze gesprekken, laat staan een afrondende fase, totaal geen sprake.

Volgens de journalist van het Eindhovens Dagblad is het mede vanwege de hoge vraagprijzen PSV nog niet gelukt om nieuwelingen aan te trekken. Het budget van de club kan via uitgaande transfers iets worden verhoogd, zo heeft de Turkse topclub Besiktas bij de zaakwaarnemer van El Ghazi geïnformeerd naar de situatie van de aanvaller. De interesse van Besiktas werd volgens Elfrink overigens niet omarmd. PSV heeft echter nog niks van Besiktas vernomen.

Bezig met laden …