voetbalzone

PSV juicht niet te vroeg: 'Het kan een race tegen de klok gaan worden'

Bart Kruyt14 jan 2014, 07:00
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2014, 07:00
Advertentie

Bryan Ruiz zal vermoedelijk donderdag voor het eerst meetrainen bij PSV. De aanvallende middenvelder van Fulham zit al in Nederland, maar zijn tijdelijke overstap is nog niet afgerond. Dinsdag traint Ruiz zeker nog niet mee en woensdag heeft de selectie van PSV een vrije dag. Het is de bedoeling dat de Costa Ricaan donderdag gepresenteerd zal worden in Eindhoven.

voetbalzone

PSV en Fulham zijn bezig met de puntjes op de i te zetten. "Het gaat om de precieze afstemming van welke voorwaarden wel of niet in de huurovereenkomst komen te staan", legt technisch manager Marcel Brands uit aan het Algemeen Dagblad. PSV betaalt naar verluidt 950.000 euro voor Ruiz, die voor dit geld slechts vijf maanden in Eindhoven zal blijven.

Of de voormalig sterspeler van FC Twente zondag mee kan doen in de topper tegen Ajax, blijft nog even de vraag. PSV is druk bezig met een werkvergunning. "Ruiz heeft al eerder in Nederland gespeeld, maar desondanks kan daar wel een dag of vijf à zes mee gemoeid zijn", aldus Brands. "Het kan daarom een race tegen de klok worden om hem er komende zondag bij te krijgen tegen Ajax."

Bezig met laden …