voetbalzone

‘PSV kijkt door prijskaartje Maher naar Heracles en Heerenveen’

Erik van Dam02 nov 2012, 21:28
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2012, 21:28
Advertentie

PSV gaat in de winterstop de transfermarkt op voor een middenvelder. Trainer Dick Advocaat acht versterking voor het middenrif noodzakelijk en heeft daarbij zijn oog laten vallen op onder anderen Lerin Duarte van Heracles Almelo en Filip Djuricic van sc Heerenveen, weet het Eindhovens Dagblad.

/

De huidige nummer twee van de Eredivisie kan dit seizoen waarschijnlijk niet meer beschikken over Ola Toivonen, die met een hamstringblessure kampt. Bovendien is aanvoerder Mark van Bommel al sinds half oktober niet inzetbaar vanwege een knieblessure. Georginio Wijnaldum stelt teleur en voor de rest heeft Advocaat de talenten Marcel Ritzmaier en Peter van Ooijen nog achter de hand. De enige zekerheid is Kevin Strootman.

Adam Maher van AZ is de topkandidaat voor de Brabanders, maar hij lijkt door zijn gortige prijskaartje onhaalbaar. PSV richt zich derhalve ook op Duarte en Djuricic. Het duo ligt nog tot medio 2014 onder contract bij hun clubs. Ook Kelvin Leerdam van Feyenoord is in beeld, maar hij wordt alleen als interessant gezien bij een transfervrije status. De geboren Surinamer weigert zijn aflopende verbintenis te verlengen en Feyenoord wil hem daarom in januari verkopen.

Bezig met laden …