Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV klopt opnieuw aan bij Charles De Ketelaere; verhuur komt dichterbij

Laatste update:

PSV heeft opnieuw geïnformeerd naar de diensten van Charles De Ketelaere, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op basis van bronnen rondom de speler. Het ziet er inmiddels naar uit dat de 22-jarige Belg verhuurd mag worden, wat voor PSV normaal gesproken de enige manier zou zijn om de Belg in te lijven. Mogelijk behoort een optie tot koop tot de mogelijkheden voor de Eindhovenaren.

PSV heeft al langer interesse in De Ketelaere. Zijn komst werd echter onmogelijk geacht, daar de Belg zelf voor sportieve revanche zou willen gaan in Milaan. Nu heeft i Rossoneri echter de nodige versterkingen gedaan en op het oog. Het meest prominente voorbeeld daarvan is Samuel Chukwueze, die voor 28 miljoen euro overkwam van Villarreal en een zeer geduchte concurrent vormt voor De Ketelaere. Ook Christian Pulisic werd aangetrokken door de Milanezen.

Daarmee lijkt een verhuur plots een realistisch scenario. PSV zou daarvan willen profiteren. De Eindhovenaren zijn nog altijd naarstig op zoek naar een vervanger voor Xavi Simons. Ter versterking van de voorhoede strikte technisch directeur Earnest Stewart al Noa Lang en Ricardo Pepi. De Ketelaere moet de volgende aanvallende impuls worden voor de ploeg van Peter Bosz.

Naast De Ketelaere is PSV ook nog altijd geïnteresseerd in verdedigende versterkingen. Daarvoor heeft het Davinson Sánchez op de korrel. De 27-jarige Colombiaan zou zijn twijfels hebben bij een overstap naar Spartak Moskou, waardoor een hereniging met Bosz niet uitgesloten is. Daarnaast lijkt een versterking op het middenveld ook aanstaande. De Eindhovenaren waren al concreet voor Aster Vrancx van VfL Wolfsburg en ook de Nederlandse Jerdy Schouten staat op het verlanglijstje van Stewart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

De enige waardige vervanger voor Xavi Simons! Daarnaast heeft hij al met Noa lang samen in een team succesvol gespeeld en voor eredivisie begrippen is dit natuurlijk een geweldige speler.

29 juli 2023 om 12:55

Laatst gaf hij aan geen interesse te hebben. Waarom zou dat nu anders zijn?

29 juli 2023 om 12:57

Misschien omdat zijn kans op speeltijd minder is geworden?

29 juli 2023 om 12:57

Misschien niet om verkocht te worden aan PSV maar als het om verhuur gaat kan hij meer speelminuten krijgen wat beter voor die jongen is dan alleen bij Milan op de bank te zitten.

29 juli 2023 om 12:57

Dat staat in de tekst. Hij wilde eerst voor sportieve revanche gaan, maar met de komst van Chukweze en Pulisic lijkt er weinig oog op speeltijd.

29 juli 2023 om 12:57

Milan heeft ontzettend veel spelers aangetrokken ondertussen, z'n kansen zijn wel wat geslonken.

29 juli 2023 om 13:09

Misschien wil hij nog steeds niet naar Nederland. AC Milan kan hem beter verhuren aan een club in de serie A.

29 juli 2023 om 13:14

Klopt maar hij zei vorige week niet dat hij niet naar psv wilde. Hij wilde voor zn kans gaan. Nu lijkt ie daarin te zijn omgeslagen.

29 juli 2023 om 13:21

Pulisic is een linksbuiten en Chukweze een rechtsbuiten. De Ketelaere is geen van beide dus dat zijn al geen concurrenten. Is vanaf de 10 of een soort valse 9 nog steeds het best.

29 juli 2023 om 13:27

Pulisic speelt deze voorbereiding regelmatig als 10. En niet slecht ook.

29 juli 2023 om 13:30

Hij heeft 3 oefenwedstrijden gespeeld waarvan 2 op linksbuiten en 1 op rechtsbuiten. Misschien in het veld een vrijere rol maar hij start nooit als 10.

29 juli 2023 om 13:44

Chukwueze was er dan ook nog niet.

Het is duidelijk dat Milan met Chukwueze en Pulisic geen bankzitters op het oog heeft. Verder is er ook nog die Romero van Lazio die ook als 10 uit de voeten kan. En ik kan me niet echt heugen dat Pioli bij Milan ooit met een valse 9 gespeeld heeft. De speelkansen zijn dan ook kleiner dan twee weken geleden.

29 juli 2023 om 13:55

Alsnog zijn het meer buitenspelers die het meer van hun acties moeten hebben en minder nummer 10 achtige spelers.

Het seizoen is lang genoeg en Milan speelt ook weer Champions League voetbal. Romero is nog erg jong dus kansen zal hij wel gaan krijgen als hij voor zijn kans wil gaan.

29 juli 2023 om 15:43

Er zijn momenteel drie spelers die op de 10 kunnen buiten de ketelaere, Milan kan ook gewoon zonder 10 spelen en ze spelen onder Pioli niet met een valse 9.

Hij kan het proberen na een seizoen bij dezelfde coach die hem vorig jaar ook al weinig kansen gaf of hij kan voor (veel) meer zekerheid kiezen elders.

29 juli 2023 om 16:03

AjaxNL dat kan best maar Ac Milan heeft aangegeven hem te willen verhuren of beslis jij daarover?

29 juli 2023 om 16:55

Jongens jongens.. als Sanchez echt naar PSV gaat voor rond de 12 miljoen ligt Ajax echt te slapen. Zou een gouden zet zijn die aan te trekken.

29 juli 2023 om 23:06

Want hij heeft zoveel laten zien de afgelopen jaren?

30 juli 2023 om 10:37

Futures. Ja raar hè. Maar eentje huren is beter dan niks. Psv heel erg rustig op de transfermarkt. Tegen over Feyenoord die gaan als de brandweer. Hopelijk komen bij psv ook nog versterkingen in de achterhoede bij

29 juli 2023 om 12:57

Zie het liefst eigen kapitaal op die positie, maar dat duurt lang (en de tijd begint toch wel te dringen) in deze categorie spelers, de clubs en spelers wachten dan vaak net wat langer.

29 juli 2023 om 13:07

Als je deze jongen kan huren met een koopoptie is toch prima. Doet hij het geweldig en haal je CL, dan heb je de inkomsten om hem na dit seizoen te kopen.

29 juli 2023 om 13:10

Als het een voor ons te behappen koopoptie is, dan prima. Wanneer we dit jaar CL halen moet er al meer mogelijk zijn.

29 juli 2023 om 13:14

Zou in ieder geval een betere variant zijn dan de variant die afgelopen jaren met Simons is gebeurd

29 juli 2023 om 14:17

@InkeMontana. Hoewel te teleurstelling natuurlijk groot was, is realistisch gezien een sterspeler huren en 4 miljoen toe krijgen nog zo'n slechte deal niet, wel?

On: de Ketelaere is toch wel de gedroomde opvolger, huur, met of zonder optie of koop, maakt me geen zak uit, dit seizoen de enige waardige vervanger die ik kan bedenken

29 juli 2023 om 15:34

Simons was slechts een talentje voor het seizoen. Je leidt gewoon spelers op voor andere clubs op deze manier. Psv leeft van grote verkopen.

29 juli 2023 om 13:43

Als dat de vervanger is ga je achteruit in plaats vooruit

Kom op PSV snel handelen en die jongen huren! Zou een mooie toevoeging zijn voor de Eredivisie en zeker voor PSV want talent heeft hij zeker!

29 juli 2023 om 12:58

Ja man, een van je belangrijkste posities gaan opvullen met een huurspeler.

Verder Noa Lang gaat niet absolute jackpot opleveren. Na 2 goede jaren in België vertrekt hij voor 12 mil naar PSV. Heeft oa goed gedaan in de CL.

Luuk ga je afschrijven

Pepi is al eerder mislukt in het buitenland

Babayoko zie ik ook niet meer dan 15 mil opleveren.

Dan kom je bij zeer belangrijke 10. Gaat een huurspeler worden.

Wie moet volgende cashcow worden bij PSV. Dit zijn de belangrijkste posities waar ook meest voor betaald worden.

29 juli 2023 om 13:01

Lang heeft nog genoeg potentie om voor veel geld weer verkocht te worden. Ook Pepi is een ster in wording, mislukt in het buitenland? Toen hij 18 was bij Ausburg? Pepi gaat PSV straks genoeg geld opleveren.

29 juli 2023 om 13:02

De argumenten die je bij Lang, Baka en Pepi geeft zijn wel heel erg negatief bekeken. Je sluit bij alledrie wel heel erg makkelijk een positief scenario uit. Los daarvan is het idd wel problematisch om weer te gaan huren en ik zie liever dat we dmv goed scouten zelf grote talenten binnenhalen. Maar goed, als het de keuze is tussen huren van een Ketelaere of niks erbij halen, dan kies ik voor de Ketelaere aangezien je dit seizoen echt wilt presteren en een "tussenjaar" wilt vermijden.

29 juli 2023 om 13:04

Er lopen ook nog wel wat pareltjes in de jeugd die hopelijk dit seizoen in het 1e doorbreken.

29 juli 2023 om 13:05

En waarom gaat Lang niet de jackpot opleveren? Of Bakayoko niet voor meer dan 15 miljoen? Die kon afgelopen jaar nog voor zo'n bedrag weg, waarom zou dat nu minder zijn? Pepi was 18 toen hij naar Augsburg ging en heeft het prima gedaan bij Groningen en draait een uitstekende voorbereiding. Dat zijn al 3 spelers die na een goed seizoen echt voor een hoog bedrag weg kunnen gaan.

29 juli 2023 om 13:05

Zo dan Mrkrillin is bij jouw het glas altijd half leeg? Dat je op Luuk gaat afschrijven is toch logisch. Daar is vast rekening mee gehouden. Hetzelfde zou ook gelden voor Tadic. Pepi is mislukt? Hij gaat van Augsburg naar PSV dat is normaal gezien een stap omhoog. PSG heeft voor dat Bakayoko doorbrak al een bod van 15 miljoen gedaan. Die is nu niet minder waard, en er zit nog veel ruimte om te groeien. Vanuit Nederland kan Lang ook een mooi bedrag opleveren bij een goed seizoen.

29 juli 2023 om 13:08

Je bekijkt het wel heel erg van de negatieve kant allemaal. Noa Lang en Pepi kunnen zeker met winst verkocht worden, Bakayoko is inmiddels internationaal van België en kan zomaar een nieuwe Gakpo/Lozano worden en daarnaast hebben we Veerman en Sangaré nog. Laten we eventuele grote talenten vanuit de jeugd nog even buiten beschouwing

29 juli 2023 om 13:09

Je kijkt vrij negatief.
Bakayoko vind ik zelf nog niet bijzonder, maar inmiddels international en bij een goed seizoen kan hij echt wel flink wat opleveren.
Lang kan na 2 jaar knallen ook een mooie stap zetten. Is net 24 geloof ik.
Pepi is nog enorm jong. Schiet hij er een keer 20 in dan krijg je ook een hype rondom die jongen

29 juli 2023 om 13:24

Dit is wel een kwestie van iets te snel jouw Destructo Disc gebruiken. Je bent zoals de anderen ook aangeven veelste negatief. Ja, het is beter om een tijdelijke en goedkope oplossing te regelen die er meteen staat (CdK). In plaats van haastig en met minder garantie een permanente aankoop te doen, met deze huurling is de kans presteren groter en geef je jezelf een jaar om een echte toptarget te vinden die je dan wel koopt. Kwestie van overbruggen ... Pepi mislukt in het buitenland? Staat er na de Gold Cup goed op internationaal. Lang heeft zich al bewezen op CL niveau en zit nog voldoende rek in. Bakayoko idem (zie PSG interesse eerder). Had je deze blik tav de PSV verdediging dan had ik je meteen gelijk gegeven maar de aanval van PSV is prima.

29 juli 2023 om 13:45

Voor lang krijg je geen meer dan 15 mil meer voor. Pepi moet je afwachten

29 juli 2023 om 14:25

Wanneer PSV Europees speelt en hij heeft een paar mooie acties en hij scoort er op los, dan zeer zeker wel. Hij is jong, getalenteerd en heeft flair. Iets wat niet zou misstaan bij een nog grotere club. Nog even afwachten dus.. Ik zie hem wel opbloeien namelijk bij ons PSV.

29 juli 2023 om 15:59

Als lang echt zo goed was zat hij nu niet bij psv. Lang heeft best al watvclubs gehad zoals Ajax, brugge enz maar een grote club kwam hem niet ophalen. Ik vind dat psv teveel heeft betaald voor een matige voetballer die ook nog de sfeer kan gaan verzieken wanneer het tegen zit. Ook zal psv veel meer spelers moeten hebben bv buitenspelers als lang een blessure krijgt, de verdediging moet versterk worden. Dit psv is nog niet zo sterk om het dalijk in de competitie Feyenoord moeilijk te maken ook Ajax op dit moment niet.

29 juli 2023 om 16:38

Het tijdperk dat we echte toppers kunnen halen ligt natuurlijk lang achter ons. Dat is nu alleen weg gelegd voor de absolute top.
PSV koopt nu een getalenteerde jongen die in zijn prime gaat voetballen, waar zeker nog rek in zit.
Dit is nu eenmaal de realiteit waar PSV op dit moment mee heeft te dealen. Wat dat betreft vind ik het juist wel een te verantwoorden keuze om voor Lang te gaan. Maar een transfer is altijd een risico.

Laten we eerst maar even afwachten wat er allemaal gaat gebeuren. Ik ben in ieder geval wel hoopvol gestemd door de namen die er nu genoemd worden (de Ketelaere, Vranckx, Sanchez, Schouten, Sepulveda, Montes).

Het valt nog maar allemaal te bezien hoe goed Ajax en Feyenoord het gaan doen. Tot nu toe zou ik mijn geld op Feyenoord zetten, maar dat kan er na 3 transfers ook weer helemaal anders uitzien.

29 juli 2023 om 20:01

Je vergeet dat tegen de tijd dat zij verkocht worden de transfersommen ook weer zijn gestegen ten opzichte van nu.

Hoop dat elfrink nu wat objectiever verslag doet over transfers en niet weer in allerlei verkooppraatjes van de club trapt.

29 juli 2023 om 12:53

Onzin om die man op die manier weg te zetten, Elfrink is een betrouwbare goede journalist.

29 juli 2023 om 12:54

Wat zeg jij? Elfrink is betrouwbaar. Dat PSV bijv. meerdere keren heeft gelogen over de Xavi kwestie kan hij niks aan doen.

29 juli 2023 om 13:18

Natuurlijk kan hij daar wel wat aan doen, onderzoek. Meerdere journalisten schreven al dat die clausule er was en Efrink bleef ontkennen. Net als dat hij de hele van Nistelrooy soap gemist had. De man is echt wel een goede journalist en meestal heeft hij goede info over psv dus we hoeven hem inderdaad niet af te branden. Maar ik heb ook wel het gevoel dat hij door zijn goede relatie met de club een kleine blinde vlek heeft. Nog altijd veel liever hem dan een Verweij of Driessen.

29 juli 2023 om 13:28

Elfrink is een van de weinige journalisten die er zelden naast zit en dat komt juist omdat hij zijn bronnen goed checkt. Totaal niet nodig om hem hier iets te verwijten.

29 juli 2023 om 13:44

@heide040, waar beweer ik precies dat hij onbetrouwbaar is? Ik vind alleen dat hij niet echt objectief is geweest in zake de casus Simons. In dit verhaal functioneerde hij vooral als spreekbuis van de directie.

29 juli 2023 om 12:56

PSV liegt en Elfrink noteert dat. Lekker makkelijk om hem af te branden.

29 juli 2023 om 13:20

Elfrink heeft als journalist natuurlijk ook de mogelijkheid om te onderzoeken of het allemaal wel klopt wat PSV hem voorkauwt in plaats van het enkel braaf te noteren. Ik heb Elfrink nooit een hoogvlieger gevonden maar afgelopen seizoen is hij echt door de mand gevallen; iemand die de club iedere dag volgt zag het opstappen van RvN niet aankomen en bleef tot het begin van de voorbereiding volhouden dat Simons zou blijven. De laatste keer dat hij een scoop had kan ik me ook niet herinneren. De interesse in Noa Lang kwam notabene uit de hand van Wilfred Genee (elfrink ontkende het zelfs). De interesse in Pepi werd voor het eerst gemeld door VI en de interesse in Vranckx door Johan Inan van het AD. Elfrink volgt PSV het meest intensief van alle journalisten, werkt knetterhard, staat supporters altijd netjes te woord met vragen en is inderdaad betrouwbaar, maar dat maakt hem dus nog geen goede journalist. In tegendeel. Voor mij als PSV-supporter is het heel simpel: voor het echte nieuws hoef ik niet bij hem te zijn.

29 juli 2023 om 13:52

@davilla__7 exact, fijn dat er nog 1 psv supporter normaal kan reageren en niet als door een wesp gestoken. Elfrink lijkt mij een prima kerel verder. Maar dit was geen goede beurt als journalist.

Zo een goede aanwinst zijn! PSV huurt naar mijn mening wel te veel voor een topclub. En hoe kan het in godsnaam zijn dat er achterin geen versterking komt. Deze 4 zijn met alle respect niveautje Heereveen. Jaren wanbeleid bij PSV, ze loop je de CL weer mis.

29 juli 2023 om 12:53

Omdat ze al te veel verdedigers hebben. Ze zijn niveau Heerenveen, maar hebben een PSV salaris. Raak ze maar eens kwijt. Je hoort ook helemaal niks, 0,0 interesse natuurlijk. Met deze verdediging moeten ze Sturm Graz ook uitschakelen overigens

29 juli 2023 om 12:58

Je maakt me niet wijs dat je tientallen miljoenen aan de aanval kan investeren (met een dito salaris) maar dan gehinderd wordt om nieuwe verdedigers te kopen omdat de troep die er nu rondloopt teveel verdient.

Kwaliteit moet leidend zijn, niet de kwantiteit.

29 juli 2023 om 13:00

MessiBazoer.

Is dat zo, hebben zij te veel verdedigers?

Sambo en Mwene voor rechtsback
Reze Ramahlo voor RCV
Boscgali voor LCV
v Aanholt LB

Je ziet dat je 2 spelers te kort komt
Heb Mauro niet mee geteld, want ligt er volgens mij nog lang uit.

29 juli 2023 om 13:02

Ik zeg niet dat je geen nieuwe verdedigers kan halen omdat ze te veel verdienen, ik zeg dat ze niet verkocht worden omdat ze te veel verdienen. Verder kijkt een TD doorgaans naar aantallen, die aantallen zitten achterin goed bij PSV, voorin zat dat niet goed.

Jij had het logischer gevonden als ze ipv Lang en Pepi 2 verdedigers hadden gehaald van 10 en 12 miljoen, vervolgens geen linksbuiten en 2e spits hadden maar wel 10 verdedigers?

29 juli 2023 om 13:06

@MrKrillin, Je hebt Obispo ook nog. Jij telt een Mauro niet mee, de TD van PSV wel gok ik. Je hebt voor elke positie een dubbele bezetting, op het middenveld nog niet, dan is het toch logisch dat ze daar eerst naar kijken ongeacht de kwaliteit van de verdediging?

29 juli 2023 om 13:06

Dat Mauro geblesseerd is maakt voor de salaris huishouding helemaal niks uit natuurlijk. Verder is Obispo al vertrokken?

29 juli 2023 om 13:11

PSV gaat hoe dan ook een centrale verdediger halen deze window.

29 juli 2023 om 13:12

Mauro wordt overigens niet meegerekend bij de 20+4.

29 juli 2023 om 13:25

Ik had het logischer gevonden dat PSV niet al jaren alleen in de aanval en middenveld zwaar investeert en die defensie maar relatief laat aanmodderen.

29 juli 2023 om 13:44

Dat ben ik met je eens. Dat heeft hier alleen niet mee te maken en daar is de huidige TD niet verantwoordelijk voor. Hij moet die rotzooi kwijt zien te raken

29 juli 2023 om 13:46

Maar waarom? Waarom zou je in hemelsnaam rotzooi er maar laten staan omdat je hen niet kwijt geraakt?

Gewoon doorselecteren. Het kost meer geen CL te spelen dan een seizoen het salaris van een miljoen te betalen aan een speler die niet speelt.

29 juli 2023 om 13:59

Omdat de aantallen goed zijn. Dan zijn volgens mij de woorden van Brands/Stewart

29 juli 2023 om 15:44

En dat is toch belachelijk? Als je 10 onbekwame verdedigers hebt dan haal je er maar geen nieuwe omdat de aantallen goed zijn?

29 juli 2023 om 12:53

Gelukkig leende Feyenoord vorig jaar gelukkig maar 5 spelers…

29 juli 2023 om 12:57

Nog effkes geduld jungske ….. Een paar Mexicaanse slagers zijn onderweg ..

Zou ik toejuichen! Alleen ben bang dat Milan met een redelijk optie tot koop akkoord gaat, terwijl ik CDK volgend jaar terug wil zien. Dus hopelijk kan PSV de afkoopsom niet betalen volgend jaar.. maar aangezien Milan wil verkopen en daarom moeten ze PSV wel de kans geven, ben ik bang dat het op 25 mil uit gaat komen, wat nog steeds hoop geld is voor PSV, maar niet onmogelijk..

29 juli 2023 om 12:56

PSV gaat dat nooit betalen, onder de nieuwe FFP is 25 miljoen veel te veel afschrijving.

29 juli 2023 om 13:04

Minder dan 25 mil wordt het niet, gok ik. Dus ben benieuwd

29 juli 2023 om 13:14

Volgens Italiaanse media verlangt AC Milan een huursom van circa 6 miljoen, vergelijkbaar met een jaar afschrijving op de Ketelaere. Ben benieuwd of PSV dat wilt betalen

29 juli 2023 om 14:23

Dat zou voor PSV begrippen wel aan de zeer pittige kant zijn. Mag toch hopen dat ze met minder genoegen nemen en dat PSV goed onderhandelt met een gunstige optie tot koop (rond de 20 miljoen). Die zou je met de eventuele komt van de CL gelijk kunnen aftikken of volgend seizoen als we een CL plaats bemachtigen.

PSV moet in ieder geval volop inzetten op zijn komst. We missen echt zo'n type speler die de selectie een boost geeft.

Wanneer Sangare verkocht wordt, direct een vervanger kopen van een van deze spelers Vrancxk als directe vervanger (cvm,12 miljoen) Batista Mendy (cvm, 3 miljoen) als vervanger voor Gutierez. Mocht dat niet lukken voor Jerdy Schouten gaan (CVM 12 miljoen)

Rest er nog het grootste zorgenkindje. De verdediging. Dit zijn de namen die rond zingen; Mbyamba (CV, 3 miljoen) Castro (CV, 8 miljoen) Sepulveda (CV, 5 miljoen) Davinson Sanchez (CV, 15 miljoen).

Volgens mij werd er ook gezegd door Bosz of Brands dat ze de rechtsachter positie niet goed genoeg vonden. Zijn er daar al namen doorgesijpeld met potentiele spelers? Vind het oprecht zonde dat ze niet voor van Ewijk zijn gegaan, helemaal gezien zijn geringe transferbedrag.

29 juli 2023 om 13:01

PSV gaat dat niet betalen en ik denk dat het salaristechnisch ook niet heel goed gaat passen. De Ketelaere hoopt PSV simpelweg terug te verdienen met CL voetbal door zich via de kwalificatie of plek 1/2 in de Eredivisie te kwalificeren

Goeie speler, voor de Eredivisie. Zou hier echter niet te veel geld in steken. 1/2 leuke seizoenen in België en vervolgens keihard door het ijs gezakt bij Milan.

Deze jongen huren zou prima zijn. Kan de rest van het geld in de verdediging en opvolger sangare gestoken worden. 1 speler huren die andere beter maakt zou ik geen probleem vinden.

Die mogelijke optie tot koop zal wel minimaal 20-25 miljoen zijn denk ik. Als je ziet dat hij vorig jaar nog voor 30-35 miljoen is gekocht. Zal overigens wel een goede huur transfer zijn.

Je vraagt je toch haast af waar de financiële middelen van PSV vandaan komen, ik hoop niet dat er al te veel word voorgesorteerd op het halen van de CL.

Verder zouden zowel CDK en Sanchez echt fantastische “aankopen” zijn!

29 juli 2023 om 12:58

PSV heeft gedurende het afgelopen seizoen toch gewoon voor 70 - 80 miljoen verkocht?

29 juli 2023 om 12:59

Madueke verkocht voor 38 miljoen en Gakpo 50. Zelfs nu al voor 13 miljoen verkocht. Zo lastig is het allemaal niet.

29 juli 2023 om 13:04

+ de inkomsten van Europa 22,8M

5,5m Gutti
2m van Seelt
4m Simons

29 juli 2023 om 13:40

Gakpo werd toch verkocht om het gat in de begroting te dichten? Je kunt er dus vanuit gaan dat in ieder geval een deel van het bedrag van Madueke hier ook voor word gebruikt dit jaar.

Dan nu dure aankopen gedaan met Lang en Pepi, en een dure huurdeal nu? En nog Sanchez die +-10 mil moet kosten met veel salaris.
Dure trainer aangesteld.

Kan je zeggen zo lastig is het allemaal niet, maar zo makkelijk lijkt het me ook zeker niet.

29 juli 2023 om 13:46

Ja alle niet PSV ers vragen zich dat onterecht af idd.

Dat lijkt me toch wel garantie voor 20/25+ doelpunten. Wat zal de optie tot koop moet bedragen? 15 miljoen?

29 juli 2023 om 13:10

Dat heeft nog nooit gedaan ook niet in België waarom dan hier wel enn15 miljoen? Nadat ze vorige jaar zelf 30 hebben betaald lijkt me eerder 25 of 20 plus bonussen

29 juli 2023 om 14:03

Lol, vroeg aan de drank gegaan? Lekker onderbouwd ook, ik sluit me aan bij @Kaulobeat... Garantie zegt ie met droge ogen

Als die het bij psv niet kan waarmaken gaat het niets worden. Alles of niets voor hem lijkt me

Brands enSteward 3 weken geleden: we gaan niet meer huren we willen waarde op het veld creëren hahah

Waarom word Ajax niet aan deze speler gelinkt? Kan op 10 en de spits spelen, met name de laatste positie heeft ajax nog wel iets nodig.

29 juli 2023 om 13:47

Omdat die Uefa Cup spelen

29 juli 2023 om 14:04

ja de 2/ 4 voorronde wedstrijden zijn lekker aantrekkelijk @Samtastsich

Goede speler. Zeker voor eredivisie type buitencategorie denk ik. Maar vraag me toch af of de psv-supporter niet gek wordt van dat huren. Met Xavi 0.0 waarde uiteindelijk op het veld gehad, en met deze CdK ook niet. Als top-3 club zou je toch vooral moeten kopen. Tenzij het huren met een optie tot koop is, anders slaat het nergens op.

Waarom gaat psv niet voor ostigard van napoli voor de verdediging?.

Speelt haast tot niet en zou met sanchez het centrale duo kunnen vormen.

Hoop dat het er nu echt van komt😓
PSV draalt altijd en wordt het ten spotte niks.
Met de huidige selectie gaan ze het niet redden de Groepsfase CL te halen.
Wat wel Jammer zou zijn.
Dus Snel Handelen geboden!

En weer huren. PSV stond nog eerst bekend om jonge jongens hun kans te geven zoals een Gakpo of Memphis, zelfs Madueke. Op die transfers hebben ze ook gecasht. Top 2 lijkt heilig?

Dit verrast me toch niet meer, als het waar is. De creativiteit in de scouting is ver te zoeken. Het lijkt keer op keer alsof psv pas begint te zoeken naar spelers als er iemand vertrekt (in dit geval Xavi). Er staat zelden nog iemand klaar, vroeger noemden ze dat een schaduw lijst. Nee er moeten dat nog mensen worden gepolst die of niet te betalen zijn of niet willen. Bij Ketelaere leek sprake van beide? Maar nu gaan ze proberen te huren? Wat een droevenis,

We gaan gewoon weer wachten, potentieel falen en daarna wachten op de categorie buitenkansje

De focus kan in Eindhoven beter op een topverdediger als prioriteit!

Ik geef PSV weinig kans. Milan wilt nog wat aankopen doen en moet daarvoor ook wat verkopen. De Ketelaere staat dus op nominatie voor verkoop, mocht dat niet lukken dan pas gaat Milan kijken naar verhuur.
Vanuit Engeland was er al belangstelling en die zijn niet vies om te betalen. Verwacht eerder een verkoop die kant op van rond de 25 mil.

Hoe vaak heeft psv nu aangeklopt? Is dit niet gewoon dezelfde nieuwsbericht, met een andere titel. Psv gaat toch niet serieus aan een journalist zeggen, dat ze keatalare willen huren. Dan heb je morgen 20 andere clubs, die zich gaan melden. Die zullen dan toch eerder hetzelfde doen. Zoals ze destijds gotze en simons hebben gehaald. Geen journalist die er van af wist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren