voetbalzone

PSV komend seizoen in compleet ander thuisshirt dan tijdens kampioensjaar

Wessel Antes19 jul 2024, 10:24
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:51
Advertentie

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor PSV, dat het thuisshirt voor het komende seizoen behoorlijk heeft aangepast.

De Eindhovenaren legden in het afgelopen seizoen beslag op de 25ste landstitel in de clubhistorie en deden dat in een volledig rood shirt. In het seizoen 2024/25 zal het elftal van Peter Bosz weer te zien zijn in een shirt met rood-witte strepen.

PSV presenteert het shirt vrijdagochtend. "Deze is voor iedereen die ons thuis en onze stad kleur geeft", aldus de regerend landskampioen.

Rik Elfrink, journalist namens het Eindhovens Dagblad, lekte donderdagochtend al een foto van het nieuwe tenue. “Het nieuwe thuisshirt van PSV is bekend. Morgen de officiële introductie.”

Puma heeft het tricot opnieuw geproduceerd voor PSV. Ook blijft Brainport Eindhoven aan als hoofdsponsor. De Brabantse topclub zal als landskampioen met een gouden Eredivisie-badge op de mouw aantreden.

De eerste officiële wedstrijd waarin het nieuwe tenue gedragen wordt, is de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Op 4 augustus neemt PSV het op tegen bekerwinnaar Feyenoord.

Tot die tijd spelen de Eindhovenaren nog twee oefenpotjes. Op 24 augustus wacht het traditiegetrouwe treffen met FC Eindhoven, alvorens Valencia drie dagen verder de laatste test is in aanloop naar de seizoensouverture.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Bezig met laden …