voetbalzone

PSV krijgt advies over uitverkoop: ‘Je kunt niet iedereen laten gaan’

Erik van Dam11 jul 2013, 12:45
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2013, 12:45
Advertentie

René van de Kerkhof hoopt dat de uitverkoop bij PSV niet nog maanden aanhoudt. De club verkocht Jeremain Lens, Dries Mertens en Erik Pieters al en is met serieuze onderhandelingen bezig over de verkoop van Kevin Strootman aan AS Roma. Daarnaast is er belangstelling van Newcastle United voor Jeroen Zoet én hoopt men Ola Toivonen nog kwijt te raken. Van de Kerkhof ziet het allemaal aan.

/

De oud-speler van PSV zegt in Omroep Brabant dat niet iedere transfer PSV evenveel pijn doet. “Strootman was belangrijk en Lens een smaakmaker. Mertens heb ik niet zo'n problemen mee en Pieters hadden we twee jaar geleden al moeten verkopen”, somt de ene helft van de tweeling Van de Kerkhof op bij de omroep.

“Maar je kunt niet iedereen weg laten gaan als je wil meedoen om de eerste of tweede plaats. Ik denk dat Toivonen voor PSV een goede speler is, dus laten we daar maar mee in de slag gaan”, adviseert Van de Kerkhof de club. PSV heeft een bod van Norwich City op de blonde Zweed aanvaard, maar Toivonen zelf wil graag naar een betere club dan the Canaries.

Bezig met laden …