voetbalzone

PSV krijgt opvallende tip: 'Mag ik een gekke naam noemen? Boëtius'

Bart Kruyt20 apr 2015, 08:00
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2015, 08:00
Advertentie

'Drie grote clubs' zitten serieus achter Memphis Depay aan en PSV houdt dan ook rekening met een miljoenentransfer in de zomer. Jesús Manuel Corona wordt genoemd als mogelijke opvolger van de linksbuiten: de Mexicaan staat nu nog onder contract bij FC Twente, dat het geld van een transfer goed kan gebruiken. Bij Studio Voetbal werd zondag ook een andere kandidaat genoemd.

voetbalzone

Presentator Jack van Gelder schoof Jean-Paul Boëtius naar voren. "Mag ik een gekke naam noemen? Boëtius", zei de journalist tegen zijn tafelgasten. Jan van Halst zou dat toejuichen: "PSV moet meteen voor Boëtius gaan. Een echte flankspeler", zei de analist. Volgens Pierre van Hooijdonk is Boëtius echter beter als rechtsbuiten en zou hij dan ook geen geschikte opvolger zijn voor Depay.

Een transfer van Feyenoord naar PSV zou gevoelig liggen, maar is niet ondenkbaar: in de zomer van 2011 ging Georginio Wijnaldum nog van Rotterdam naar Eindhoven. Wijnaldum is inmiddels aanvoerder van PSV en lijkt, net als Depay, in de zomer hogerop te gaan. De 21-jarige Boëtius heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord en wil voorlopig nog niet bijtekenen.

Bezig met laden …