voetbalzone

PSV laat Manco overvliegen voor kennismaking

06 feb 2008, 12:41
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2008, 12:41
Advertentie
PSV heeft weer een toptalent uit Zuid-Amerika op het oog. De zeventienjarige Reimond Manco Albarracin, kortweg Manco, zal komende vrijdag naar Eindhoven komen voor een kennismaking met PSV. De Peruviaan zal nog niet meetrainen.

De zeventienjarige aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Alianza Lima, de club waar ook Jefferson Farfán vier seizoenen onder contract stond. Manco staat in Zuid-Amerika niet bekend als 'zomaar een talent', maar wordt aangeschreven als één van de grootste talenten van Zuid-Amerika. De aanvaller speelt in het nationale elftal onder 17 en maakte een jaar geleden zijn debuut voor Alianza Lima.

Manco komt vrijdag sfeer snuiven in Eindhoven. PSV hoeft echter niet te hopen dat de dribbelaar spoedig naar Nederland zal trekken. Manco blijft liever nog enkele jaren in zijn vaderland, alvorens hij de overstap wil maken. “Ik wil in de toekomst voor deze club gaan spelen, maar nu nog niet”, aldus Manco op de officiële website van PSV.

Manco speelde in zijn debuitjaar voor Alianza Lima zestien competitiewedstrijden, waarvan veertien als invaller. Een keer wist hij te scoren. In het duel met FBC Melgar verzorgde hij de gelijkmaker: 1-1.
Bezig met laden …