voetbalzone

PSV laat Zonneveld niet gratis vertrekken

06 jan 2009, 07:03
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2009, 07:03
Advertentie
Een vertrek van Mike Zonneveld naar Panathinaikos zit er voorlopig niet in. De Grieken hebben laten weten dat ze de PSV'er voorlopig alleen gratis willen overnemen. "Omdat we niet gek zijn en Mike helemaal niet kwijt willen, zijn we daar niet op ingegaan", aldus algemeen directeur Jan Reker in De Telegraaf.

De oud-speler van NAC Breda en NEC is de afgelopen maanden voor de posities van linksback en middenvelder langzaamaan uit beeld verdwenen. Zonneveld kreeg te horen dat hij eventueel mag vertrekken. "Als de gesprekken met een geïnteresseerde club op een normale manier verlopen en er een juiste prijs wordt betaald, willen we meewerken aan een vertrek", liet technisch manager Adrie van Kraaij eerder weten.

Henk ten Cate, die de selectie van de Griekse club onder zijn hoede heeft, hoopte op de komst van de verdediger. "We hebben maar één linksback in de selectie. PSV wilde hem eerst níét laten gaan, maar later werd ik teruggebeld dat dit was veranderd. Wij willen Mike graag huren, maar PSV wil alleen over verkoop praten."

Panathinaikos plaatste zich eerder vorige maand in stijl voor de achtste finales van de Champions League. In een groep met Internazionale, Anorthosis Famagusta en Werder Bremen eindigde de huidige nummer drie van de Griekse Superleague als eerste. In februari staat het Europese tweeluik met Villarreal op het programma.
Bezig met laden …