voetbalzone

PSV-linksbuiten rekent na play-offs op duidelijkheid van club

Erik van Dam10 mei 2012, 15:54
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2012, 15:54
Advertentie
/

Youness Mokhtar weet nog niet waar zijn sportieve toekomst ligt. De twintigjarige linksbuiten wacht al een paar jaar op een officieel debuut bij PSV, maar dat komt er voorlopig nog niet. Dit seizoen is Mokhtar verhuurd aan stadsgenoot FC Eindhoven en daar maakte hij acht goals. In de zomer aansluiten bij de A-selectie van PSV is echter geen optie.

Zijn eigenlijke broodheer acht Mokhtar nog niet rijp voor het grote werk, maar heeft hem ook nog niet gezegd wat er dan met hem staat te gebeuren. Mokhtar zelf geeft in Voetbal International te kennen dat hij geduldig afwacht hoe de zaken zullen gaan. “Ik wil me nu focussen op de play-offs”, zegt de aanvaller van de Jupiler League-club.

RKC Waalwijk en FC Zwolle, clubs die in het seizoen 2012/13 beide in de Eredivisie actief zijn, hebben reeds belangstelling getoond voor Mokhtar. Hij wil eerst de play-offs ingaan met FC Eindhoven en PSV laten nadenken. “Daarna zal ik van PSV wel te horen krijgen wat ze willen. Ik vind FC Zwolle en RKC allebei mooie clubs.”

Bezig met laden …