voetbalzone

PSV maakt droom werkelijkheid: 'Van jongs af aan ben ik al fan'

Bart Kruyt05 jun 2015, 10:52
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2015, 10:52
Advertentie

Het nieuws was al bekend, maar is vrijdagochtend officieel gemaakt door PSV: Luuk Koopmans komt het keepersgilde van de Eindhovenaren versterken. De doelman is overgenomen van FC Oss en heeft een driejarig contract getekend, met een optie voor nog een extra, vierde seizoen.

voetbalzone

De 21-jarige Koopmans zal in de voorbereiding van het seizoen 2015/16 aansluiten bij de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu, maar het is de bedoeling dat hij in het nieuwe voetbaljaar voor Jong PSV gaat uitkomen. Die ploeg speelt in de Jupiler League. In diezelfde competitie kwam Koopmans in het afgelopen seizoen 31 keer in actie voor FC Oss.

"Ik ben echt super blij, een mooiere stap kon ik me niet wensen", zegt Koopmans op de website van zijn nieuwe club. "Van jongs af aan ben ik al fan van PSV. Als klein jongetje liep ik aan de hand van Johann Vogel het veld op. Ik volg de club ook op de voet. Ook daarom is dit een prachtige kans." Koopmans vertelt dat hij zich in het eerste seizoen zo veel mogelijk wil ontwikkelen en hoopt dat hij uiteindelijk door kan breken in het Philips Stadion.

Bezig met laden …