voetbalzone

PSV mag nog altijd hopen op komst Davinson Sánchez na resoluut besluit

Lars Capiau27 jul 2023, 11:31
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:04
Advertentie

Davinson Sánchez wil niet naar Spartak Moskou, zo meldt de BBC. Tottenham Hotspur wil de verdediger graag slijten aan de Russen, maar zelf heeft de Colombiaan daar geen trek in. The Spurs hebben naar verluidt een bod van vijftien miljoen euro geaccepteerd. Het is echter de vraag of de Noord-Londenaren dat ook gaan incasseren. PSV, dat op het vinkentouw zit voor Sánchez, hoopt te profiteren van de impasse.

Peter Bosz zou maar wat graag worden herenigd met Sánchez. Toen de oefenmeester in het seizoen 2016/17 de scepter zwaaide bij Ajax kende de Colombiaan een zeer succesvol seizoen. Hij verdiende een transfer naar Noord-Londen en bezorgde Ajax liefst 42 miljoen euro met zijn transfer. De stopper kende afgelopen seizoen echter een teleurstellende periode en lijkt niet voor te komen in de plannen van nieuwe manager Arne Postecoglou.

Naast PSV en Spartak Moskou zou ook Galatasaray serieuze interesse hebben in Sánchez. De Turkse club heeft al aangegeven te willen voldoen aan het salarispakket. Voorzitter Daniel Levy zal naar verluidt geen genoegen nemen met een bedrag onder de vijftien miljoen euro, waar Spartak Moskou dus aan voldeed. Met de hoge transfersom en de flinke salariseisen lijkt een transfer voor PSV lastig te realiseren. In Eindhoven zijn ze nog wel op zoek naar defensieve impulsen.

Hoewel de Premier League het zakendoen met Russische clubs ontmoedigt en het televisiecontract met de Russen heeft verscheurd, is er in principe niets wat een transfer van Sánchez naar Spartak Moskou zou kunnen weerhouden. De speler moet een transfer echter wel zelf zien zitten. Woensdag schreef De Telegraaf over een soortgelijke situatie bij Ajax, waar men in de maag zit met de komst van Eduard Spertsyan. Hij staat onder contract bij het Russische Krasnodar.

Bezig met laden …