voetbalzone

'PSV mag van Roda JC met Sekou Cissé praten'

22 mei 2009, 08:01
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2009, 08:01
Advertentie
PSV heeft op voorspraak van de nieuwe trainer Fred Rutten Roda JC op de hoogte gebracht van de interesse in Sekou Cissé. De Eindhovenaren hebben nog geen bod gedaan, maar kregen wel toestemming om met de eveneens door FC Twente begeerde aanvaller te praten. Dat meldt De Telegraaf in haar vrijdageditie.

De laatste weken worden steeds meer clubs aan de 23-jarige Ivoriaan gelinkt. FC Twente ziet in Cissé een geschikte opvolger van de alom begeerde Eljero Elia en had reeds een onderhoud. Feyenoord zou eveneens willen voldoen aan de persoonlijke eisen van Cissé, terwijl de kersverse Franse promovendus RC Lens ook in de markt is.

Hoe Cissé tegenover de interesse staat laat hij niet weten. "Pas na de play-offs neem ik een besluit over wat ik volgend seizoen wil doen", zei de aanvaller afgelopen week. "Eerst wil ik me concentreren op deze duels." Martin van Geel, manager technische zaken, liet weten dat Cissé zeker niet voor een spotprijs uit Kerkrade zal vertrekken.

Cissé is bezig aan zijn vijfde jaar in dienst van Roda JC. Dit seizoen beleefde Cissé zijn definitieve doorbraak bij de club waarvoor hij in 31 wedstrijden negen keer doel trof. De aanvaller heeft in Kerkrade nog een contract tot medio 2011. De allereerste clubs die naar verluidt interesse toonden waren Fiorentina en Villarreal.
Bezig met laden …