voetbalzone

PSV met middenvelder in gesprek over mogelijke terugkeer in Eindhoven

Peter Nusselder11 mrt 2014, 09:05
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2014, 09:05
Advertentie

PSV gaat dinsdag in gesprek met Marcel Ritzmaier. De middenvelder wordt dit seizoen door de Eindhovenaren verhuurd aan SC Cambuur-Leeuwarden, en zowel de Friese promovendus als de Oostenrijker presteert uitstekend. De sportieve toekomst van Ritzmaier zal ter sprake komen.

voetbalzone

PSV heeft de optie om het contract van de middenvelder met een jaar te verlengen, maar volgens Voetbal International willen de Brabanders langer door met de jeugdinternational van Oostenrijk, die de jeugdopleiding van Austria Kärnten in 2010 verruilde voor die van PSV. Daar kwam Ritzmaier sindsdien tot vier wedstrijden in de Eredivisie, maar een vaste basisplaats zat er nog niet in.

De technisch begaafde linkspoot werd bij Cambuur gestald om ervaring op te doen en laat zich in Friesland al het hele seizoen van zijn goede kant zien; in 25 competitieduels was Ritzmaier driemaal trefzeker. De twintigjarige middenvelder zou de huidige nummer elf van de ranglijst graag weer willen verruilen voor PSV, maar is niet van plan om dan in het beloftenenelftal terecht te komen.

Bezig met laden …