voetbalzone

PSV neemt maatregelen tegen schuldbewuste Pieters

Daniel Cabot Kerkdijk20 jan 2013, 15:30
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2013, 15:30
Advertentie

Erik Pieters zal zich maandag melden bij PSV om zich te verontschuldigen voor het incident in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, zo meldt de Eindhovense club zondagmiddag via de officiële kanalen. Na zijn rode kaart was de verdediger zo woedend dat hij een ruit insloeg en zijn onderarm verwondde. Namens de club heeft hoofdcoach Dick Advocaat het gedrag van Pieters afgekeurd.

/

Pieters onderging vrijdagavond een operatie aan zijn onderarm. Daarbij bleek een beschadiging aan meerdere structuren in de onderarm. De komende periode wordt duidelijk hoelang hij uit de roulatie is. Pieters mocht zaterdagmiddag weer naar huis toe.Maatregelen die genomen worden, blijven intern. Ook betreurt PSV het incident voor Pieters zelf en hoopt vanzelfsprekend op een voorspoedig, volledig herstel.

Pieters zal zich maandag melden op de club om zich te komen verontschuldigen voor hetgeen is gebeurd. Hij zal op de clubsite met een verklaring komen. De verdediger wacht van de KNVB een schorsing vanwege zijn rode kaart in de tweede helft tegen PEC Zwolle.

Bezig met laden …