voetbalzone

PSV neemt standpunt in richting Willems bij transfer Wijnaldum

Erik van Dam20 jun 2015, 11:50
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2015, 11:50
Advertentie

Memphis Depay is reeds verkocht aan Manchester United en nu zet PSV zich schrap voor de storm die kan losbarsten rond Georginio Wijnaldum. Zenit Sint-Petersburg deed een eerste bod ter waarde van ruim tien miljoen euro, waar PSV ‘nee’ tegen zei. Men wil vijftien tot twintig miljoen euro zien voor de middenvelder. Intussen houdt PSV ook in de gaten wat er rond Jetro Willems gebeurt. Men verkeert in de luxepositie om de boot af te houden.

voetbalzone

De linksback heeft er nu vier seizoenen opzitten en was in het voorbije jaar nadrukkelijk aanwezig, zowel verdedigend als aanvallend. De Telegraaf weet dat PSV inmiddels een standpunt heeft ingenomen aangaande de 21-jarige vleugelverdediger. Hij zal alleen voor een niet te weigeren bod worden verkocht, zo stelt de krant zaterdag. Komt dat bod er niet, dan wil PSV met hem hetzelfde pad bewandelen als met Depay en Wijnaldum.

Zij konden vorig jaar zomer vertrekken, maar deden dat niet en kregen vervolgens een flinke loonsverhoging én een langer contract. Beiden spraken hardop uit dat ze graag kampioen wilden worden met PSV en daarna hogerop wilden gaan. Depay maakte zijn droom al waar en nu is het afwachten of ook Wijnaldum dat doet: daarna heeft een vertrek van Willems niet bepaald de voorkeur bij PSV. Hij kan blijven, zodat hij zich nog één jaar in Eindhoven kan doorontwikkelen. Daarna zou PSV bereid zijn hem te laten vertrekken. Als Oranje zich plaatst voor het EK 2016 en Willems op dat toernooi sterk speelt, kan dat voor alle partijen gunstig uitpakken.

Bezig met laden …