voetbalzone

PSV niet compleet tijdens topper: ‘Hij heeft nog wel paar stappen te zetten’

Peter Nusselder04 jan 2016, 07:25
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2016, 07:25
Advertentie

Het gaat de goede kant op met het herstel van Jetro Willems, maar de linksback van PSV zal nog niet fit genoeg zijn om zijn rentree te maken als op 17 januari de topper tegen Feyenoord op het programma staat bij de hervatting van de Eredivisie. Dat duel komt te vroeg, zegt Phillip Cocu.

voetbalzone

Willems speelde dit seizoen nog geen minuut voor de regerend landskampioen, vanwege een knieblessure. “De wedstrijd tegen Feyenoord gaat Jetro zeker niet halen. Hij heeft nog wel een paar stappen te zetten”, maakt trainer Cocu duidelijk in gesprek met De Telegraaf. De vleugelverdediger heeft tijdens het trainingskamp van PSV wel weer bij de rest van de spelersgroep kunnen aansluiten.

Enkele maanden geleden stond Willems al op het punt om terug te keren in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, maar toen was er een terugval. Nu zit het met de conditie van de linksback al wel goed en moet hij nog verder herstellen. “Jetro heeft de afgelopen weken natuurlijk ook doorgetraind en in oktober was hij klaar om zijn rentree te maken, toen hij een terugslag kreeg. Zo ver als hij toen was, is hij nu nog niet, maar we hopen dat hij op het trainingskamp de volgende stappen kan zetten”, geeft Cocu aan.

Bezig met laden …