Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ondervindt hevige concurrentie in strijd om Charles De Ketelaere

Laatste update:

PSV is nog lang niet zeker van de komst van Charles De Ketelaere. Eerder werd bekend dat de Eindhovenaren proberen om de Belg op huurbasis over te nemen van AC Milan. De kans bestaat echter dat De Ketelaere gewoon in de Serie A blijft voetballen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt dat een Italiaanse club achter hem aan zit. Vermoedelijk gaat het om Atalanta.

Turromercatoweb stelt dat Atalanta geïnteresseerd is in De Ketelaere, maar dat een deal op dit moment gecompliceerd is. Milan zou dertig miljoen euro vragen, wat de club uit Bergamo niet bereid is te betalen. De Ketelaere kwam afgelopen zomer over van Club Brugge, dat 35 miljoen euro ontving van Milan. De Milanezen willen een flink percentage van die investering terugzien. Bovendien zou Milan bij een verkoop een terugkoopclausule in het contract willen opnemen. Atalanta ziet daar geen heil in, maar hoopt op een andere manier tot een deal te komen. Milan weet bovendien dat Atalanta op het punt staat om Rasmus Højlund voor een recordsom van maximaal 85 miljoen euro aan Manchester United te verkopen.

Zaterdag schreef het Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad dat PSV opnieuw heeft geïnformeerd naar de diensten van De Ketelaere. PSV kreeg daarbij een positief signaal van Milan, dat open zou staan voor een verhuur van de 22-jarige linkspoot. Dat lijkt gezien de vraagprijs van de Milanezen ook de enige manier voor de Eindhovenaren om De Ketelaere naar de Eredivisie te halen. De aanvallende middenvelder heeft zijn draai bij i Rossoneri nog niet kunnen vinden. Afgelopen seizoen slaagde hij er in veertig wedstrijden niet in om te scoren.

De Ketelaere zou in het Philips Stadion de opvolger moeten worden van Xavi Simons, die tot teleurstelling van PSV terugkeerde naar Paris Saint-Germain. De Oranje-international komt komend seizoen op huurbasis uit voor RB Leipzig. De Ketelaere zou in Eindhoven herenigd worden met Noa Lang. De twee hadden bij Club Brugge een uitstekende connectie op het veld. Naast Lang verzekerde PSV zich in aanvallend opzicht ook al van de diensten van Ricardo Pepi. De Amerikaan kwam over van FC Augsburg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Gewoon een ander nemen.
Hij wilt niet komen althans toont geen 100% beleving om te komen
Gewoon doei
En doorschakelen

30 juli 2023 om 12:33

Zou als psv zijnde doorschakelen inderdaad, volgende week vcl zonder vervanger van Xavi.

30 juli 2023 om 13:43

Dat zit er sowieso dik in. Ook al zou De Ketelaere morgen nog tekenen.

30 juli 2023 om 14:12

Wat ik veel erger vind is dat we volgende week vcl spelen met Teze, Obispo en Ramalho. Ongekend hoe de PSV directie hier weer staat te blunderen door weer de verdediging over te slaan en te denken dat je met deze rotzooi CL kunt halen.

30 juli 2023 om 14:23

Onsberry dat vind ik wel vreselijk jammer en zonde, de VCL had je liefst op volle oorlogssterkte in gewild.

30 juli 2023 om 15:46

@achterman Duo Boscacli en Teze als CV zou genoeg moeten zijn om het tweeluik te gaan winnen. Obispo en Ramalho gewoon op de bank toch? Buiten dat is een versterking zeker nog wel welkom.

31 juli 2023 om 12:16

Oh ja? Dus jij beweert hier dat 'de PSV directie' opzettelijk 'de verdediging overslaat' en opzettelijk daar géén versterkingen wil halen?? Wat een onzin! Sowieso, iets is pas een 'blunder' als er spelers blijken te zijn die voor PSV haalbaar zijn (en dus niet 20 miljoen of meer kosten), die het gewenste niveau hebben (dus veel beter dan wat je al hebt) én die ook nog eens bereid zijn om naar PSV te komen. Dus, tenzij jij in staat bent om eens een paar van die namen te noemen hier, en die dus door de 'psv directie' opzettelijk zijn overgeslagen om welke vage en donkere reden ook, ben je nogal voorbarig en prematuur om hier met woorden als 'blunder' aan te komen zetten.

Want verklaar anders maar eens waaróm 'de PSV directie' ervoor kiest om bewust te 'blunderen', zoals jij beweert. Want in wat jij zegt ontbreekt iedere vorm van logica. En wat zou je anders willen dan? Dat de PSV directie om maar wat mensen te pleasen Robin Propper of een goedkope onbekend Deens CV ergens vandaan plukt die allemaal niet beter zijn dan wat er al rondloopt?? Dát zou pas een blunder zijn!

Nee, PSV zal gewoon in staat zijn om Sturm Graz ook met wat er nu staat te verslaan. En dan is er nog tijd om voor de beslissende play-off ronde (tegen een beduidend sterkere tegenstander) wél die aanwinst binnen te halen die wél een directe versterking is.

Sowieso, ook jij valt in die valkuil door te veinzen alsof een voetbalclub een speler in zijn eentje aantrekt en daar alleen zelf over gaat. In werkelijkheid gaan die spelers daar zelf ook over, net als de club van die speler, diens zaakwaarnemer, etc etc. Dus het aantrekken van spelers is een stuk ingewikkelder dan hoe jij het voorspiegelt.

30 juli 2023 om 13:03

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij er met de pet naar gaat gooien als hij wel zou komen.

30 juli 2023 om 13:31

Nee maar ik hoop toch echt dat ze een plan b hebben. Ziet er niet naar uit dat hij gaat komen. En idd, eigenlijk had je al moeten doorschakelen want nu heb je dus sowieso niemand voor de voorronde CL binnen met dat getreuzel

30 juli 2023 om 17:15

Psv schakelt helemaal niet. Te traag .Te weinig actie. Tijd dringt

Als je als ACM nog toekomst ziet, zou ik hem in Italië houden en bij Atalanta stallen. Spelen ook echt leuk voetbal!

30 juli 2023 om 13:01

@Ridlle: Laat mij raden, jij bent een Ajax supporter. Ik zie jou op elk topic die niet aan jouw club gerelateerd is, een reactie afgeven, die niet in het voordeel is van de club die het aangaat. Haal jij daar je plezier uit en is dat werkelijk jouw dag besteding?

30 juli 2023 om 14:10

@universum, stel je eens niet zo aan. In dit geval heeft hij gewoon gelijk. Atalanta is 1 stap terug, psv is 2 stappen terug. Dus als ze daar nog toekomst in hem zien, dan lijkt atalanta mij ook beter ja

30 juli 2023 om 15:52

Ik ben vrij om te reageren. Topics zijn niet gebonden aan clubvoorkeur. Ook mag je nog eens raden inzake mijn clubvoorkeur.

Mijn reactie is onderbouwd, waar die van jou een persoonlijke aanval is en tegen de richtlijnen. Ik zie je niet reageren wanneer bijvoorbeeld een Jason Ajax-haat spuwt? Komt dat omdat dat wel in jouw straatje past?

Atalanta zou ook een mooie club zijn voor CdK. Zou ook dit toejuichen mits dit een “dry loan” is!

Doorschakelen dus. PSV wint waarschijnlijk de strijd niet van Atalanta en daarnaast gaat het om een huurspeler.

Overigens bijzonder dat de Nederlandse topclubs, op AZ na, moeite lijken te hebben om spelers binnen te halen.

30 juli 2023 om 13:10

Az vist in een andere vijver dan Ajax.
Ajax zoekt spelers die er sneller staan.
Bij Az heb je meer tijd om te ontwikkelen en fouten te maken.
PSV zoekt ook spelers van een hoger niveau. Dit soort transfers duren vaak langer.
Az heeft een gezond goed beleid en met een prima scouting. De spelers die ze halen zijn meestal van een lagere prijsklasse wat onderhandelen makkelijk maakt.
Ze volgens mij nog geen spelers met voor 7 tot 18 miljoen. In de klasse 7- 12 mil proberen psv en feyenoord het onderste uit de kan te halen. Ajax onderhandelt pas aleen het boven 12 mil ligt.
En Az haalt spelers tussen 2-7 mil.

30 juli 2023 om 13:16

Az is dan ook geen Nederlandse topclub. Die vissen in hele andere vijvers dan de top 3



Gewoon heel unbiased zonder mijn ED brilletje op te doen denk ik dat de Ketelaere er beter aan doet om naar PSV te gaan op huurbasis. Bij Atalanta hebben ze al een stuk of 3-4 spitsen, 5 spitsen van de jeugd die net terugzijn gekomen op huurbasis en hebben ze met El Bilal Toure al veel geinvesteerd in een nieuwe jeugdige spits. Hij speelt bij Milan als rechtsbuiten maar is van origine meer een Ca/sp

Gewoon naar PSV komen, Charles.

Off: er zijn iets van 30 spelers deze zomer teruggekomen op huurbasis van Atalanta. Hoe kan dit???

30 juli 2023 om 12:41

Het is wel eerder een 10 dan een spits.

30 juli 2023 om 12:44

Heb paar geruchten gelezen dat hij niet staat te springen om naar Nederland te gaan. Wat ik jammer vind, wat op een niveautje lager en dichtbij huis, zie ik het hem goed doen, om vanuit daar weer de sprong te maken. maar hij wilt geen pas op de plaats maken.

Gaat Charles naar Atalanta dan nemen wij wel Marten de Roon van hen over. Sangare zal uiteindelijk toch wel weg gaan.
Uiteindelijk denk ik dat beiden niet komen, maar dat terzijde.

31 juli 2023 om 12:24

Marten de Roon???
Alsjeblieft niet zeg. Wat heb je daaraan precies? Ik lees overal dat hij 'de balans bewaakt' en zo goed is zonder bal. Nou ben ik zelf een ferm gelover van de theorie dat een team inderdaad balans moet kennen. Bij voetbal heb je nu eenmaal ook een deel van de wedstrijd niet de bal. Maar in dat geval wil je fysiek sterke (althans geen slappe twatten) spelers in je team hebben die dan de bal weer terug kunnen veroveren en de bal daarna naar een teamgenoot kunnen spelen die dan iets goeds daarmee doet. Maar bij Marten de Roon valt mij op dat hij de bal even vaak naar de verkeerde kleur speelt als naar de goede én, veel belangrijker, als hij nou een stoere tackelaar of een fysiek sterke speler was die dan echt kon 'controleren' dan was het voor mij prima geweest. Maar iedere keer als ik Marten de Roon zie valt mij op dat hij helemaal geen stoere balafpakker is of op dat vlak zo goed bezig is. Ik zie hem vaak duels verliezen of zelfs opzij gezet worden. Als je dat combineert met het feit dat het een hopeloze voetballer is als hij aan de bal is, dan is De Roon echt compleet ongeschikt voor PSV.

En yep, in Italié doet hij het goed en zijn ze tevreden. Dat snap ik. Atalanta speelt niet zoals PSV. Daar houden ze standaard veel mensen achter de bal en in die compactheid worden zijn zwakheden verbloemt. Bovendien heeft hij fysieke medespelers om zich heen die hem er goed uit laten zien. Bij PSv kan hij zo niet spelen en zal hij in grotere ruimtes terecht komen. Zeker onder Bosz. Dat is bij De Roon echt vragen om problemen.

Niet aan beginnen!

Heeft iemand eigenlijk de Ketelaere goed gevolgd? Ik weet dat hij altijd te boek stond als een groot talent, maar ik heb hem weinig zien spelen. Ik weet dat je aan statistieken niet altijd zo veel hebt, maar die gast wacht nog steeds op z'n eerste doelpunt voor Milan. Dat is wel echt ernstig.

30 juli 2023 om 12:49

Mwah tis verre van goed, maar weet je wat z’n gemiddeld aantal speelminuten was; 35 minuten over 28 wedstrijden waarvan 9 in de basis. Dan wordt het moeilijk

30 juli 2023 om 13:12

Dank. Dat zet dingen inderdaad in perspectief.

Bij PSV wil het ook nog niet echt vlotten met transfers. Geen direct CL ticket is minder aantrekkelijk, want risico op minder in de kijker spelen, en ook nog eens niet in een topcompetitie. Alleen Feijenoord beleeft een topzomer. Halen voor gering geld prima spelers binnen. Bij Ajax gokken ze op de jeugd. Zo wordt het Feijenoord wel erg gemakkelijk gemaakt.

31 juli 2023 om 12:30

De transferwindow is nog vier weken open. Nu conclusies trekken over hoe het seizoen gaat verlopen terwijl de selecties nog verre van rond zijn is ongeveer net zoiets als nu alvast conclusies trekken over hoe het volgende kabinet het gaat doen na de komende verkiezingen. Je weet momenteel niet eens hoe de selecties eruit zullen zien...

En dat Ajax gaat 'gokken op de jeugd' is ook onzin. Hoe kom jji erbij? Omdat er nu veel jeugdspelers in de voorbereiding meedoen? Dan weet jij toch ook wel dat dit elk seizoen gebeurd aan het begin en dat uiteindelijk de aankopen wel komen en dat die gewoon speeltijd krijgen? Want je gaat als Ajax zijnde niet spelers halen voor tientallen miljoenen om ze dan op de bank te zetten om een jeugdspelers kansen te geven. Zo gaat dat al jaren Pinko.

31 juli 2023 om 13:34

Mooi dat koffiedikkijken. We gaan komende vrijdag al een glimp zien van de huidige krachtsverhoudingen. En gokken op kwaliteitsaankopen bij Ajax is als gokken op een blind paard;-))

Stewart valt toch wel heel erg tegen. Vcl is bijna al weer en de selectie is nog niet eens compleet totaal geen verbetering te opzichte van meneer de jong. Die deed namelijk precies hetzelfde veelste veel tijd verspillen aan onhaalbare spelers. Terwijl er genoeg haalbare en goede spelers zijn. Kijk alleen al naar de vcl, waar er clubs spelen, die echt wel goede spelers hebben. Ze zijn alleen nog niet zo bekend. Omdat ze in een mindere competitie spelen.

31 juli 2023 om 12:33

"die deed namelijk precies hetzelfde veelste veel tijd verspillen aan onhaalbare spelers. Terwijl er genoeg haalbare en goede spelers zijn. Kijk alleen al naar de vcl, waar er clubs spelen, die echt wel goede spelers hebben. Ze zijn alleen nog niet zo bekend. Omdat ze in een mindere competitie spelen."

Oh? Noem eens een paar van die namen dan van die spelers die voor PSV haalbaar zijn (vind jji), die naar PSV zouden willen komen én die ook het niveau hebben dat je zoekt? Want je kunt wel roepen dat Stewart faalt maar als je twee Cv's haalt bij die mindere competities die gewoon niet of nauwelijks beter blijken dan Baumgartl en Ramalho, waar praten we hier dan precies over? Kopen óm het kopen is zinloos. En in de praktijk gaat het meestal gewoon over spelers die blijken niet beter te zijn dan wat je al hebt.

Maarreh, noem anders dan maar eens wat van die namen van die onbekenden die PSV dan zomaar eventjes binnen had kunnen halen??

Zo bijzonder is hij niet. Als je bij Milaan geen kans krijgt waarom denk je bij psv wel goed genoeg t zijn. Ik heb vannacht de zuid amerikaanse wedstrijden gezien. Wauwww wat een spelers lopen daar!!!

30 juli 2023 om 19:53

kun je een paar noemen??

over De keteleare, kansen heeft hij vorig seizoen wel gehad 23 basisplekken + 9 invalbeurten in de serie a 0 goals en 1 assists. Daarom zijn niet geheel tevreden over hem, maar net als bij Malen (dortmund) kan het nog komen.bij Club Brugge toch 90 gespeeld 19 goals en 16 assists in jupiler pro league, als we kunnen huren met optie tot koop vind ik hem interessant. Met alleen huren geef ik liever onze eigen talenten een kans als Babadi, Lang, Saibari, Nassoh, Colyn en we hebben Ledezma ook nog verhuurd tot aan de winterstop.

1 jaar geleden had Xavi na 7 invalbeurtjes ook nog 129 speelminuten op de klok, en moest hij zich nog bewijzen bij PSV en begon daarom in het begin vanaf de bank

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren