voetbalzone

‘PSV opent onderhandelingen: spits wacht gesprekken rustig af’

Gijs Freriks16 okt 2018, 07:04
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2018, 07:04
Advertentie

PSV wil verder met Joël Piroe. De negentienjarige aanvaller heeft een aflopend contract en de clubleiding hoopt dat dan ook graag te verlengen. Zijn management is met PSV in gesprek, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Piroe heeft het ‘goed naar zijn zin’ op De Herdgang en wacht de uitkomst van de onderhandelingen ‘rustig’ af, zo valt er in de regionale krant te lezen. De spits komt sinds de zomer van 2014 uit voor PSV; daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord en NEC. Eerder voetbalde Piroe voor SC Woezik en Quick 1888.

De international van Oranje Onder-19 speelde tot dusverre 24 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists. Maandagavond kwam Piroe nog tot scoren in de competitiewedstrijd tegen de beloften van Ajax (2-1 winst).

“Heerlijk. Het heeft dit seizoen een aantal keren in de slotfase tegen gezeten en nu houden we het wel vol. Soms moet je ook een beetje geluk hebben, maar ik denk dat ons strijdplan er goed uit is gekomen. En strijden was het vanavond”, aldus Piroe na de wedstrijd tegen het Eindhovens Dagblad.

Bezig met laden …