voetbalzone

PSV rekent op verlengingen voor belangrijk drietal

Erik van Dam05 aug 2015, 15:34
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2015, 15:34
Advertentie

Marcel Brands hoopt dat het PSV zal lukken om binnenkort de contracten van Jeffrey Bruma, Jetro Willems en Jeroen Zoet open te breken en te verlengen. De centrumverdediger, linksback en doelman waren vorig seizoen gedrieën vaste waarden in het team van Phillip Cocu en bleven PSV in de zomer allemaal trouw. Met Bruma is PSV inmiddels al redelijk ver gevorderd en over de andere twee heeft Brands ook een goed gevoel.

voetbalzone

Voetbal International bericht woensdag dat Brands geen problemen verwacht rond de verlenging van Bruma’s contract. Hij heeft er nu twee seizoenen in Eindhoven opzitten en zag Karim Rekik vertrekken, maar neigt zelf naar een contractverlenging. Bruma heeft nu nog een verbintenis tot 2017 en Brands zegt geen onoverkomelijke obstakels te verwachten. Wel moet er nog een aantal zaken worden besproken.

Willems speelt sinds de zomer van 2011 voor PSV, toen hij werd overgenomen van Sparta. De back passeerde inmiddels al de honderd wedstrijden in de Eredivisie en heeft net als Bruma nog een contract voor twee jaar. Eerder deze zomer gaf Brands aan dat het met de linksback net zo zou kunnen gaan als met Georginio Wijnaldum en Memphis Depay: nu bijtekenen en in een later stadium dan een grote transfer maken naar een andere competitie.

De onderhandelingen met de 21-jarige Willems bevinden zich nu nog in een pril stadium. Keeper Zoet, die al sinds 2006 rondloopt op De Herdgang en sinds twee seizoenen de vaste man onder de lat is, ligt eveneens nog tot de zomer van 2017 vast in Eindhoven. Ook over hem heeft Brands een positief gevoel: de kans lijkt groot dat het PSV zal lukken zowel Bruma als Willems en Zoet aan zich te binden.

Bezig met laden …