voetbalzone

PSV-reserves komen niet tot scoren tegen nummer drie van België

Robin Bruggeman11 feb 2019, 16:11
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2019, 16:11
Advertentie

PSV heeft maandagmiddag in België achter gesloten deuren geoefend tegen Royal Antwerp FC. Spelers die zondag niet in de basis stonden bij de wedstrijd tegen FC Utrecht kregen tegen de nummer drie van de Belgische Pro League de kans om ritme op te doen, maar wisten uiteindelijk niet te scoren. Het oefenduel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Onder meer Eloy Room, Armando Obispo, Michal Sadílek, Mohammed Ihattaren, Erick Gutiérrez, Cody Gakpo en Donyell Malen begonnen in de basis tegen Antwerp in een duel dat op last van de autoriteiten zonder publiek of pers werd afgewerkt. Bart Ramselaar maakte in de tweede helft zijn opwachting, terwijl ook Tijn Daverveld, Justin Lonwijk en Zakaria Aboukhlal als invallers binnen de lijnen kwamen.

PSV speelde zondag in Stadion Galgenwaard met 2-2 gelijk tegen FC Utrecht en liet zodoende na om de voorsprong op Ajax te vergroten tot acht punten. SC Heerenveen is aankomend weekend de eerstvolgende tegenstander van de Eindhovenaren in de Eredivisie en over twee weken staat de topper tegen Feyenoord op het programma.

Bezig met laden …