voetbalzone

PSV schaakt op meerdere borden: 'Vraagprijs Ramselaar niet reëel'

Daniel Cabot Kerkdijk16 aug 2016, 06:45
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2016, 06:45
Advertentie

PSV schaakt in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder op meerdere borden. De Eindhovense club zit wat betreft Siem de Jong in de wachtkamer, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder van Newcastle United is het type middenvelder waar PSV naar op zoek is, maar het bestuur van de Championship-club moet een vertrek nog goedkeuren.

/

Het feit dat Newcastle met twee nederlagen aan het nieuwe seizoen is begonnen, spreekt niet in het voordeel van PSV. De Eindhovenaren zijn volgens het dagblad bovendien niet 'de meest kapitaalkrachtige gegadigde' met interesse in de huur van De Jong. Oleksandr Zinchenko van Manchester City wordt als een alternatief beschouwd.

Een overgang van Bart Ramselaar naar PSV lijkt uitgesloten. Technisch manager Marcel Brands noemt de interesse in de middenvelder van FC Utrecht 'een gepasseerd station'. "De bedragen die FC Utrecht heeft genoemd zijn voor ons niet reëel. In Nederland kunnen wij eigenlijk geen spelers meer halen", zo verzekert de sportbestuurder van de titelverdediger.

Bezig met laden …