voetbalzone

'PSV scout opnieuw in België en volgt jonge middenvelder AA Gent'

Bart Kruyt25 mrt 2014, 17:50
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2014, 17:50
Advertentie

PSV heeft al een talentvolle selectie, maar houdt de ogen altijd geopend voor mogelijke jeugdige versterkingen. De scouts van de Eindhovenaren kijken blijkbaar goed rond op de Belgische velden: in januari werd Thorgan Hazard (Zulte Waregem, gehuurd van Chelsea) al aan PSV gelinkt en onlangs viel de naam van Michy Batshuayi, topscorer van Standard Luik. Hij lijkt echter niet haalbaar.

Nu wordt PSV opnieuw in verband gebracht met een speler uit de Jupiler Pro League: Jari Vandeputte. De achttienjarige middenvelder ligt nog tot medio 2016 vast bij AA Gent en speelde tot dusver pas 4 competitiewedstrijden voor zijn werkgever, allemaal als invaller. Scouts van PSV hebben Vandeputte echter al bekeken in duels op een lager niveau.

Het gerucht werd dinsdag naar buiten gebracht door Het Laatste Nieuws en is via Twitter bevestigd door PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, die beweert dat Vandeputte inderdaad gevolgd wordt, maar dat er momenteel nog niets concreet is. Het is dan ook niet bekend of PSV in de zomer wil gaan proberen om de Belg binnen te halen.

Bezig met laden …