voetbalzone

PSV-scout vergezelt speurders van Europese grootmachten bij Ligue 1-duel

Thijs Post04 dec 2015, 07:20
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 07:20
Advertentie

De wedstrijd tussen Stade Rennes en Olympique Marseille van donderdag (0-1) is bezocht door talloze Europese talentspeurders. Ook PSV heeft een scout gestuurd, zo blijkt uit een door Stade Rennes op het internet geplaatst document. In totaal hebben 23 clubs een aanvraag ingediend om met een scout bij de wedstrijd aanwezig te mogen zijn.

Naast PSV hebben ook Arsenal, Manchester United, Chelsea, Everton, Tottenham Hotspur, Southampton, Bournemouth, Aston Villa, Norwich City, Everton, Real Sociedad, Internazionale, Juventus, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Eibar, Paris Saint-Germain, Lille, Caen, Guingamp en Angers een aanvraag voor een scout ingediend. Of iedereen daadwerkelijk aanwezig was is de vraag, want een van de meest interessante spelers (Paul-Georges Ntep van Rennes) deed niet mee.

Voor wie de scout van PSV aanwezig was, is ook niet duidelijk. Bij Olympique Marseille staat ex-PSV’er Karim Rekik onder contract. Hij ligt al enige tijd onder vuur, maar tegen Stade Rennes speelde hij een degelijke wedstrijd.

Bezig met laden …