voetbalzone

PSV-uitblinker gelooft in titel: ‘Ik wil kampioen worden, en ja, dat kan nog’

Dominic Mostert01 nov 2016, 18:18
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2016, 18:18
Advertentie

Bart Ramselaar is de afgelopen weken een van de uitblinkers bij PSV. De zomeraanwinst kwam tot scoren in de competitie- en bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam en domineerde zaterdag op het middenveld tegen Vitesse (0-2 zege). "Ik denk dat ik me goed ontwikkel en nog meer kan", constateert Ramselaar in gesprek met Voetbal International.

/

Voor een miljoenenbedrag maakte de Amersfoorter de overstap van FC Utrecht naar Eindhoven. Aanvankelijk belandde Ramselaar op de bank, maar inmiddels heeft hij zich opgewerkt tot basisspeler in het elftal van Phillip Cocu. De twintigjarige jeugdinternational past zich naar eigen zeggen makkelijk aan, omdat hij met betere voetballers om zich heen speelt. "Dit is toch de kampioen van Nederland. Ik ben een voetballer die meegaat in het niveau."

Ondanks de concurrentie van Siem de Jong, Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Davy Pröpper stond Ramselaar de laatste drie competitieduels in de basis. Verwacht wordt dat hij dinsdagavond ook tegen Bayern München in actie komt. De jongeling wil de lijn van de afgelopen weken doortrekken, vertelt hij. "Maar natuurlijk wil ik zoveel mogelijk spelen. Mijn ultieme doel? Ik wil kampioen worden met PSV. En ja, dat kan nog steeds. Daar geloof ik heilig in."

Bezig met laden …