voetbalzone

‘PSV vreest transfervrij vertrek en biedt Pieters nieuwe verbintenis aan’

Peter Nusselder01 mei 2013, 12:15
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2013, 12:15
Advertentie

PSV en Erik Pieters lijken komende zomer toch nog niet uit elkaar te gaan. In een eerder stadium waren club en speler gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een vertrek na dit seizoen voor beide partijen de beste oplossing zou zijn, maar gezien de huidige situatie is die mening veranderd.

/

Pieters raakte de afgelopen jaren verschillende keren geblesseerd en heeft zijn basisplaats nog niet heroverd sinds hij weer beschikbaar is voor trainer Dick Advocaat. Er is naar verluidt nog altijd interesse vanuit Engeland, van Stoke City en Southampton, maar volgens Voetbal International heeft PSV de linksback laten weten dat hij zijn tot medio 2014 lopende contract kan verlengen.

Pieters heeft tweemaal een gebroken middenvoetsbeentje opgelopen en nadat hij hiervan hersteld was, liep de verdediger door eigen toedoen en armblessure op. Inmiddels is Pieters weer fit, maar behoudt Jetro Willems zijn basisplaats. PSV betaalde FC Utrecht in 2008 3,5 miljoen euro voor Pieters en de club wil niet dat de linksback over ruim een jaar gratis de deur uit wandelt.

Bezig met laden …