voetbalzone

‘PSV wacht drukke zomer en moet besluit nemen over diverse talenten’

Yanick Vos08 mei 2018, 07:53
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2018, 07:53
Advertentie

PSV moet een aantal knopen gaan doorhakken met de transferzomer in zicht. Volgens het Eindhovens Dagblad is het voor spelers als Dante Rigo, Sam Lammers, Kenneth Paal en Jordy de Wijs wellicht beter om volgend seizoen op huurbasis elders minuten maken, terwijl het niet ondenkbaar is dat De Wijs PSV definitief gaat verlaten. De verdediger speelt al anderhalf jaar op huurbasis voor Excelsior.

Technisch manager Marcel Brands hoopt daarnaast Marco van Ginkel te behouden voor de club. De middenvelder werd het afgelopen seizoen geleend van Chelsea, maar het is de vraag wat de Engelse topclub volgend seizoen met hem van plan is. Het contract van Van Ginkel in Londen loopt door tot medio 2020 en wanneer the Blues besluiten hem definitief van de hand te doen, is het de vraag of PSV hem kan betalen. Volgens de krant moeten de Eindhovenaren in dat geval een oplossing zien te vinden in de vorm van externe financiers.

Bij een goed WK is het niet ondenkbaar dat Santiago Arias en Hirving Lozano vertrekken uit het Philips Stadion. In de zoektocht naar versterkingen is Brands uitgekomen bij Manchester City, want de club hoopt op de komst van Angelino. De linksback maakte het afgelopen seizoen veel indruk als huurling bij NAC Breda. Ook Juninho Bacuna staat naar verluidt in de belangstelling van PSV.

Bezig met laden …