voetbalzone

PSV wacht op nieuw bod Panathinaikos

20 jan 2009, 08:00
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2009, 08:00
Advertentie
PSV hoopt dinsdag overeenstemming te bereiken met Panathinaikos over een transfer van Mike Zonneveld, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Nadat een eerste bod van de Griekse topclub terzijde werd geschoven, heeft de directie de voorwaarden geschetst waaronder de linksbenige verdediger kan worden overgenomen.

PSV wil meewerken aan een transfer als de club van trainer Henk ten Cate niet alleen een huursom betaalt, maar ook een optie tot koop in de overeenkomst opneemt. Anders keert Zonneveld na verloop van tijd wellicht terug als transfervrije speler. Panathinaikos heeft inmiddels laten weten een nieuw bod voor te bereiden.

Zonneveld wil graag vertrekken uit Eindhoven omdat hij speelminuten wil maken. “Ten Cate wil me graag hebben”, reageerde Zonneveld eerder deze maand. “Een buitenlands avontuur trekt me. Panathinaikos is een grote club, die zelfs nog in de Champions League uitkomt. Ik kan daar bovendien op drie posities spelen."

De transfer van Palmeiras-verdediger David Braz de Oliveira Filho naar Athene leek funest voor de hoop van Zonneveld, maar volgens diverse media zal Panathinaikos zich desondanks spoedig melden voor de oud-speler van Go Ahead Eagles, NEC en NAC Breda. Zonneveld moet zich dinsdag gewoon melden op de training van PSV.
Bezig met laden …