voetbalzone

‘PSV wil niet meewerken aan transfer De Jong; Büttner niet op het lijstje’

Tim Siekman04 jan 2018, 11:57
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2018, 11:57
Advertentie

PSV laat Luuk de Jong liever niet vertrekken deze winterse transferperiode. Marcel Brands heeft wel contact gehad met Club América, maar een bod ligt er niet, zo laat de technisch manager van PSV weten aan FOX Sports. De sportbestuurder heeft aan de Mexicaanse club laten weten dat ze De Jong eerder liever komende zomer laten gaan.

Een transfer van de technisch directeur zelf is ook niet in de maak, hoewel hij regelmatig in verband wordt gebracht met een transfer naar Chelsea. "Ik heb gelezen dat Chelsea interesse heeft, maar niks gehoord hoor. Ik vertrek morgen gewoon met PSV naar Amerika (waar PSV een trainingskamp heeft, red.)", aldus de sportbestuurder.

Brands geeft aan dat PSV bereid is om mee te werken aan een transfer van Adam Maher, maar de speler zelf lijkt volgens FOX Sports niet geïnteresseerd in een overstap naar Sparta Rotterdam, dat belangstelling heeft. Brands ziet bovendien niets in de komst van Alexander Büttner. De verdediger van Vitesse is woensdag uit de selectie gezet en het kamp-Büttner heeft gepolst of PSV interesse heeft. Brands geeft echter aan geen interesse te hebben in de back.

Bezig met laden …