voetbalzone

'PSV wil om de tafel met Zoet om optie in contract te bespreken'

Matthijs van Laar07 jul 2013, 19:52
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2013, 19:52
Advertentie

PSV gaat binnenkort in gesprek met Jeroen Zoet. De Eindhovense club is tevreden over de ontwikkeling die de doelman heeft doorgemaakt en wil zijn contract openbreken en verlengen tot medio 2015. De huidige verbintenis van de jeugdinternational loopt nog precies een jaar door. Daarin is echter een optie opgenomen om tussentijds te verlengen.

/

De kans is groot dat de 22-jarige Zoet dit seizoen de eerste keus zal worden tussen de palen bij PSV. De geboren Veendammer speelde de afgelopen seizoen op huurbasis voor RKC Waalwijk, waar hij een uitstekende indruk achterliet. Zijn ontwikkeling werd onder meer beloond door bondscoach Louis van Gaal, die hem vorig jaar opnam in de selectie van het Nederlands elftal. Tot een interland kwam het nog niet.

In het Philips Stadion moet Zoet de strijd aangaan met Przemyslaw Tyton en de eveneens nog zeer jonge Nigel Bertrams. Boy Waterman, die vorig seizoen tussen de palen stond, is inmiddels vertrokken. Hij tekende afgelopen zomer een contract voor een seizoen, maar dat werd niet verlengd.

Bezig met laden …