voetbalzone

PSV wil Willems belonen: ‘Hij kan één van beste linksbacks worden’

Gijs Freriks15 dec 2014, 19:25
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2014, 19:25
Advertentie

PSV wil Jetro Willems belonen voor de uitstekende ontwikkeling die de verdediger dit seizoen doormaakt. De linksback ligt nu nog tot de zomer van 2017 vast, maar de clubleiding wil graag langer met hem door. Technisch manager Marcel Brands zegt ‘erg tevreden’ te zijn over de dertienvoudig Oranje-international.

voetbalzone

“Spelers die zich goed ontwikkelen, worden daarvoor beloond”, legt de sportbestuurder uit in Voetbal International. “Hij heeft het in mijn ogen in zich één van de beste linksbacks van Europa te worden. Hij is pas twintig jaar en er zit nog ontzettend veel rek in zijn ontwikkeling.” Willems was dit seizoen goed voor twee goals en negen assists in 21 officiële wedstrijden voor het eerste elftal van PSV.

De linkspoot kwam in 2011 over van Sparta Rotterdam en heeft inmiddels 88 wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan. Willems nam ook deel aan het EK van 2012 in Polen en Oekraïne, maar was er afgelopen zomer in Brazilië niet bij. Bondscoach Guus Hiddink stuurde het talent in november weer een uitnodiging.


Bezig met laden …