voetbalzone

PSV zet komst Portugese verdediger niet uit het hoofd

Bart Kruyt14 mei 2014, 18:26
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2014, 18:26
Advertentie

PSV is al erg druk bezig met het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren willen versterkingen voor alle linies en zijn al in verband gebracht met Bas Dost, Luuk de Jong en Sanjin Prcic, terwijl ook wordt beweerd dat de club nog steeds hoopt op de komst van Thorgan Hazard. De naam van Tiago Ilori blijkt ook niet uit het hoofd van technisch manager Marcel Brands te zijn verdwenen.

voetbalzone

PSV toonde vorig jaar belangstelling voor de nu 21-jarige Ilori, die destijds nog bij Sporting Portugal speelde. De pijlsnelle verdediger koos echter voor een avontuur in de Premier League en koos voor Liverpool. Dat werd geen succes: Ilori werd nog niet goed genoeg bevonden voor het grote werk en werd na de jaarwisseling verhuurd aan het Spaanse Granada.

Ilori kwam tot dusver tot acht competitiewedstrijden voor Granada en is de laatste weken basisspeler. Normaal gesproken keert hij in de zomer echter terug naar Liverpool en volgens Voetbal International wil PSV opnieuw proberen om de Portugees binnen te halen. Het is onduidelijk of de club denkt aan huur of koop. In het seizoen 2012/13 speelde Ilori bij Sporting nog samen met Stijn Schaars en Santiago Arias, die in de afgelopen zomer wél van Lissabon naar Eindhoven gingen.

Bezig met laden …