voetbalzone

PSV’er blinkt uit: ‘Ik geef Hiddink opties, hij maakt de keuzes’

Daniel Cabot Kerkdijk07 nov 2014, 07:25
Laatst bijgewerkt: 07 nov 2014, 07:25
Advertentie

Jetro Willems speelde donderdagavond wederom ijzersterk. De verdediger was in de Europa League-wedstrijd van PSV tegen Panathinaikos (2-3 winst) goed voor twee assists. Het lijkt erop dat Willems vandaag zal horen dat hij tot de definitieve selectie van Oranje behoort.

voetbalzone

“Ik geef de bondscoach opties en hij maakt de keuzes. Dus het is afwachten”, vertelt Willems vrijdag in De Telegraaf. De verdediger kwam in de slotfase in Griekenland in botsing met Karim Rekik en werd gewisseld. Na afloop liep hij echter alweer voorop in de polonaise. “Ik ben goed bezig de laatste tijd”, erkende hij.

Hiddink komt vandaag vanaf 12.00 uur met de bekendmaking van de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel met Mexico (12 november) en de EK-kwalificatiewedstrijd met Letland (16 november). Oranje kent onder Hiddink een dramatische start van de EK-kwalificatiereeks. In de eerste drie duels werd alleen moeizaam gewonnen (3-1) van Kazachstan. Tegen Tsjechië en IJsland ging de nummer drie van het WK pijnlijk onderuit (2-1 en 2-0).

Bezig met laden …